Mariana Gâju, mesaj despre pesta porcină: „Sunt momente în care legea trebuie respectată”

1
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna

Mariana Gâju, primărița din Cumpăna, a lansat un mesaj emoționant pentru locuitorii comunei Cumpăna și pentru porcii de aici, sacrificați din cauza pestei porcine africane.

Ea le-a mulțumit locuitorilor „loviți de soartă” că au fost demni și le-a spus că „sunt momente în care legea trebuie respectată”. Nu a specificat care sunt momentele în care legea nu trebuie respectată.

De asemenea, Mariana Gâju a declarat că nu Mariana Gâju a adus pesta porcină în Cumpăna.

Marți, 20 august, a fost întocmită de către DSVSA o Decizie de plasare sub supravegere în suspiciune de pestă porcină africană a unei exploatații de aproximativ 60 de capete, din zona localității Cumpăna. Asta, după ce medicul veterinar arondat localității a găsit 3 porci morți. Autoritățile, în urma verificărilor efectuate, au luat decizia sacrificării a peste 150 de porci din gospodării, ca măsură de limitare a focarului de PPA.

Sursă video: Facebook/Cumpăna News


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Mariana Gâju, mesaj despre pesta porcină: „Sunt momente în care legea trebuie respectată”

  1. Bună ziua

    A pus cineva sare bulgari în pădure pentru porcii mitreti?
    De ce ?
    Vezi ce făceau vânătorii în trecut pentru desinfectie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se caută muncitori în Valu lui Traian

vin aug. 23 , 2019
Societate comercială cu profil de construcții ușoare și amenajări peisagistice cu sediul în Valu lui Traian angajează muncitori calificați – peisagiști, lăcătuși mecanici, sudori, zugravi. Contract de muncă de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, salariu 1263 de lei în mână. Obligatoriu diplomă de specializare. Nu se decontează transport. Nu se decontează […]
angajari

V-ar putea interesa și: