Marius Petre, primarul independent din Peștera, s-a înscris în PSD

primar-pestera-1

Marius Liviu Petre alături de Horia Marius Țuțuianu, PSD, președintele Consiliului Județean Constanța

Marius Liviu Petre, primarul care a câștigat ca independent comuna Peștera, s-a înscris în PSD.

Astăzi, acesta a fost vizitat de o echipă condusă de membri PSD, în frunte cu președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, secretarul general al partidului, Gheorghe Donțu, și administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri, Lucian Lungoci.

”Am luat această decizie, după ce l-am cunoscut pe președintele CJC, Horia Țuțuianu. Mi s-a părut un om aplecat spre nevoile comunității și am apreciat faptul că mi-a oferit tot ajutorul deși nu eram din același partid. Mi-a plăcut echipa tânără din care face parte și mi-am dat seama că alături de ei, nu mai lupt singur ci lupt alături de cea mai puternică echipă politică și administrativă din județ”, a precizat Marius Petre.

”În Peștera a fost ales un primar tânăr. Este un primar care vrea să facă treabă, este din alt film. Vrea să îi răsplătească așa cum se cuvine pe oamenii care l-au investit cu încredere. Îl vom ajuta cu tot ce are nevoie”, a declarat Gheorghe Donțu, secretarul general PSD Constanța.

primar-pestera-2

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.