Marius Petre, primarul independent din Peștera, s-a înscris în PSD

primar-pestera-1
Marius Liviu Petre alături de Horia Marius Țuțuianu, PSD, președintele Consiliului Județean Constanța

Marius Liviu Petre, primarul care a câștigat ca independent comuna Peștera, s-a înscris în PSD.

Astăzi, acesta a fost vizitat de o echipă condusă de membri PSD, în frunte cu președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, secretarul general al partidului, Gheorghe Donțu, și administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri, Lucian Lungoci.

”Am luat această decizie, după ce l-am cunoscut pe președintele CJC, Horia Țuțuianu. Mi s-a părut un om aplecat spre nevoile comunității și am apreciat faptul că mi-a oferit tot ajutorul deși nu eram din același partid. Mi-a plăcut echipa tânără din care face parte și mi-am dat seama că alături de ei, nu mai lupt singur ci lupt alături de cea mai puternică echipă politică și administrativă din județ”, a precizat Marius Petre.

”În Peștera a fost ales un primar tânăr. Este un primar care vrea să facă treabă, este din alt film. Vrea să îi răsplătească așa cum se cuvine pe oamenii care l-au investit cu încredere. Îl vom ajuta cu tot ce are nevoie”, a declarat Gheorghe Donțu, secretarul general PSD Constanța.

primar-pestera-2


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ana Marcu: Rupeți, pe 11 decembrie, cercul vicios al sărăciei marca PSD

vin dec. 2 , 2016
Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Ana Marcu, susține că o prezență masivă la vot pe 11 decembrie va rupe cercul vicios al sărăciei, marca PSD, și va responsabiliza clasa politică. „PSD și-a menținut bazinul electoral prin aplicarea unei strategii simple: promisiuni electorale fără acoperire în campanie, pentru a-și asigura […]

V-ar putea interesa și: