Marți, 13, zi cu ghinion pentru două tinere. Au fost rănite într-un accident rutier

accident rutier politie

Două tinere s-au ales cu răni destul de grave în urma unui accident rutier care a avut loc marți, 13 iulie, în stațiunea Neptun.

Este vorba despre o minoră de 17 ani și de o tânără de 22 de ani.

Medicii de la Ambulanță spun că cele două au fost transportate la spital.

Vom reveni cu informații de la Poliție despre cum s-a produs accidentul.

Fotografie cu caracter ilustrativ.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Cumpăna nu mai vrea clădiri de P+2 în comună

mie iul. 14 , 2021
Primăria Cumpăna nu mai vrea ca în comună să se construiască imobile cu două etaje. Sunt probleme, spun reprezentanții instituției. În prezent, Planul Urbanistic General se află înaintat spre avizare la Consiliul Județean Constanța. În anul 2018, prin avizul Consiliului Județean Constanta nr. 40/23.10.2018, Planul Urbanistic General al comunei Cumpăna […]
cumpana

V-ar putea interesa și: