Masca este obligatorie în „zone cu potențial de aglomerare” din municipiul Constanța

Incidenţa îmbolnăvirilor cu noul coronavirus este în continuă scădere la Constanța, motiv pentru care primarul Vergil Chițac a convocat astăzi, 28.05.2021, Comitetul Local pentru Situații de Urgență și a decis menținerea măsurilor de relaxare pentru perioada următoare.

Astfel, se vor respecta a măsurile pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul SARSCoV-2.

Mai exact, se menține obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise (piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun), fără a se limita la acestea, precum și în alte zone cu potențial de aglomerare (oboare, zone de așteptare – peroane, spații exterioare aparținând instituțiilor și autorităților publice și oriunde se formează aglomerări de persoane).

Măsurile menționate se aplică pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 29.05.2021, ora 00:00.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Copiii cu vârsta între 12 și 15 ani se pot vaccina împotriva COVID-19 VIDEO

Fri May 28 , 2021
Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a transmis, vineri, că Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) a recomandat autorizarea vaccinului Pfizer pentru utilizarea la copiii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani. „În grupul copiilor care au fost vaccinaţi nu s-au înregistrat cazuri de COVID-19, comparativ cu lotul copiilor nevaccinaţi”, […]
maraton vaccinare