Masca, obligatorie în tot județul Constanța, de la miezul nopții

Astăzi, în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, a fost votată hotărârea nr. 152. Aceasta prevede ca, indiferent de rata de incidență cumulată la 14 zile, comitetele locale pentru situații de urgență din toate localitățile din județul Constanța să adopte hotărâri pentru dispunerea măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectând prevederile HG nr. 1090/2021, modificată prin HG nr. 1130/2021.

Hotărârea prevede că se menține obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spațiile publice deschise, oriunde se formează aglomerări de persoane.

Extras din hotărârea nr. 152

Totodată, CLSU al U.A.T. Agigea va respecta prevederile Ordinului șefului Departamentului pentru Situații de Urgență nr. 7884/22.10.2021 privind instituirea carantinei zonale.

Măsurile se aplică începând cu data de 25.10.2021, ora 00.00, pe perioada stării de alertă, până la adoptarea unor dispoziții contrare.

Mai jos regăsiți hotărârea.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Proteste împotriva restricțiilor. Printre nemulțumiți, doi preoți falși și un politician real

Sun Oct 24 , 2021
Mai mulți constănțeni au protestat, duminică, împotriva măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, care vor intra în vigoare de luni. Sunt măsuri care au fost adoptate în multe țări europene, cu rate de vaccinare mai mari decât România, dar care nemulțumesc o parte din populație. La protest au participat și […]