Masca, obligatorie în tot județul Constanța, în anumite cazuri

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanța a hotărât că, indiferent de incidența cazurilor de covid, masca de protecție este obligatorie în anumite cazuri.

Astfel, „în unitățile administrativ teritoriale din județul Constanța se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în spațiile publice închise, spațiile comerciale, spațiile publice deschise cu aglomerări de persoane, mijloacele de transport în comun, locul de muncă, piețe, târguri și locurile unde se formează cozi, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului sănătății și al ministrului afacerilor interne, emis în temeiul art.13 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.”

Măsura e aplică pe perioada stării de alertă, până la adoptarea unor dispoziții contrare.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Pandemia pierde din putere. Situația la zi în Constanța

Thu Dec 9 , 2021
Cifrele pandemiei de coronavirus arată mult mai bine decât în urmă cu câteva săptămâni. În spitale sunt locuri libere, incidența e în scădere, numărul de decese a scăzut. De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 68.892 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în […]