Mașina Google, din nou în Constanța

Autoturismul Google Street View a ajuns din nou în Constanța.

Mașina Google pe strada Soveja, la intersecție cu bulevardul Tomis (foto: Constanța 100%)

Autoturismul Google Street View a ajuns din nou în Constanța.

Mașina a putut fi observată, zilele trecute, pe principalele șosele din oraș. „Înarmată” cu camere de luat vederi la 360 de grade, aceasta a pregătit, cel mai probabil, un update al aplicațiilor Google, pe care le folosim mulți dintre noi.

Am remarcat viteza cu care circula șoferul, mult peste limita legală.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident cu două victime în centrul Constanței

Dum aug. 5 , 2018
Un accident în urma căruia două persoane au fost rănite a avut loc, duminică după-amiază, în centrul orașului Constanța. „Astăzi, în jurul orei 15.25, în municipiul Constanța, un tânăr, de 24 de ani, a condus un autoturism pe strada Ion Rațiu, dinspre str. Mircea cel Bătrân, iar la intersecția cu […]
accident

V-ar putea interesa și: