Mașină Google, implicată într-un accident în Ovidiu

Unul din autoturismele cu care Google filmează pentru aplicațiile sale pe străzile din întreaga lume a fost implicat într-un accident în orașul Ovidiu.

Evenimentul rutier s-a produs pe 23 martie 2023, la intersecția străzii D cu strada 7.

Martorii spun că șoferul din mașina Google nu ar fi acordat prioritate și a intrat în coliziune cu altă mașină.

Medicii de la Ambulanță au ajuns la accident și au preluat o persoană din cel de-al doilea vehicul.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Radu Mazăre ar putea scăpa de câțiva ani de închisoare

joi mart. 23 , 2023
Tribunalul Ilfov a decis contopirea celor două pedepse definitive primite de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, una de nouă ani de închisoare şi alta de cinci ani de închisoare, urmând ca acesta să execute o pedeapsă de nouă ani de închisoare. Instanţa a mai hotărât ca din această condamnare […]
Radu Mazare

V-ar putea interesa și: