Mașină în flăcări în Agigea VIDEO

O mașină a luat foc, sâmbătă seara, în dreptul localității Agigea.

La fața locului au ajuns două echipaje ale ISU Dobrogea, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al instituției. În total intervin 11 pompieri.

Circulația în zonă este întreruptă.

În zonă se află și o dubă a Jandarmeriei.

20.43 „La ajungerea echipajelor autoturismul ardea generalizat, se lucrează pentru lichidarea. La fața locului o femeie prezintă arsuri de gradul 2 pe membrul inferior în zona gambei. Va fi transportată la spital de echipajul SMURD B Port. Incendiul este lichidat.”, a anunțat Anamaria Stoica.

23.17 În portbagajul mașinii era o cantitate însemnată de artificii. ISU a menționat că incendiul a izbucnit ca urmare a unui „efect termic”, fără să menționeze dacă acesta a provenit de la blocul motor sau de la artificiile din portbagaj.

4 iulie Ce spune oficial ISU Dobrogea despre incident:

„La locul solicitării au intervenit 2 autospeciale de stingere si 1 SMURD B, 12 pompieri. A ars autoturismul în totalitate, la sosirea colegilor ardea generalizat. Șoferița autoturismului, aprox 35 de ani, a avut arsuri pe aproximativ 6% din suprafața corporala, refuzând transportul la spital după ce i s-a acordat îngrijiri medicale. Cauza probabilă a incendiului: efect termic. În urma recunoașterii s-a constatat ca in portbagaj erau materiale pirotehnice (artificii).”

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Avarie RAJA. Mai multe străzi din municipiul Constanța au rămas fără apă

Sun Jul 4 , 2021
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Ciprian Porumbescu din municipiul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi, 04 iulie 2021, în intervalul orar 08.00 – 13.00. Sunt afectați de […]
raja apa medgidia