Mașina unui turist, făcută praf de un plop

Mașina unui turist a fost făcută praf de un copac, în timpul furtunii de sâmbătă.

Un plop de 15 metri a căzut peste automobil, care nu mai poate fi utilizat în urma avariilor.

„Eu ma pot considera norocoasa, daca pot spune așa, dar turiștii aceștia cum s-or simți când știu ca își vor duce mașina la fier vechi? Aceasta a fost primul auto pus la pământ de copac. Al meu a fost al doilea. Pe alte doua mașini le-a distrus parțial. Este vorba de un plop înalt de circa 15 metri”, spune Anca, o constănțeancă a cărei mașină a suferit, de asemenea, o daună majoră după ce un copac a căzut peste ea.

S-a întâmplat pe o alee care dă în strada Adamclisi.

Aceasta spune că mașina era parcată conform instrucțiunilor primite de la primărie.

E parcată pe straduta laturalnica. Asa ne-a învățat Primaria Constanța: ca sa nu blocati circulatia pe artere principale sau sa platiti, parcati masinile printre blocuri. Ceea ce am făcut si eu, si altii.”, a spuna Anca.

ISU Dobrogea spune că în timpul vijeliei de ieri au fost avariate 7 mașini. Detalii AICI.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO Audi distrus de un copac. Daună totală

Dum aug. 4 , 2019
Un Audi A5 a fost distrus de un copac, în timpul furtunii care s-a abătut asupra Constanței sâmbătă. Mașina era parcat pe strada Sucevei, lângă un copac. Acesta s-a rupt din cauza vântului și a căzut fix pe autoturism. Din informațiile noastre, ar fi vorba de o daună totală. Reparația […]

V-ar putea interesa și: