Mașinile a circa 90 de șoferi nesimțiți au fost ridicate de polițiștii locali

masini ridicate de politia locala constanta

Aproximativ 90 de autovehicule staționate neregulamentar au fost ridicate în ultima săptămână de polițiștii locali din cadrul primăriei Municipiului Constanța, multe dintre acestea în stațiunea Mamaia unde șoferii fie au parcat mașinile pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, fie au blocat alei de acces ori au oprit chiar pe trecerea pentru pietoni. 

Pe lângă sancțiunea principală care prevede amenzi cuprinse între 580 și 725 de lei, celor care nu respectă regulile Codului Rutier li se poate aplica și sancțiunea complementară ce prevede ridicarea autoturismului.

Staționarea neregulamentară este sancționată cu 4-5 puncte de amendă și 3 puncte de penalizare.

Staționarea pe locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități se sancționează cu amendă cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei și ridicarea autovehiculului de pe locul special amenajat și semnalizat pentru persoanele cu dizabilități.

Polițiștii locali din cadrul Primăriei Municipiului Constanța recomandă tuturor participanților la trafic să respecte legislația în vigoare privind staționarea și circulația vehiculelor pentru a evita sancționarea conform normelor legale.

Autoturismele ridicate se pot recupera doar după ce proprietarii au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 şi numai în prezenţa unui poliţist local. 

Tarif ridicare maşini: 450 de lei, tarif transport maşini: 120 de lei, tarif depozitare maşini/ zi: 60 de lei.

Programul de restituire este non-stop. Maşinile sunt depozitate în parcul auto situat pe strada Caraiman nr.1.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Mașinile a circa 90 de șoferi nesimțiți au fost ridicate de polițiștii locali

  1. In sfarsit se ridica masinile BIZONILOR NESIMTITII care parcheaza pe locurile persoanelor cu dizabilitati!!!

    La mai multe actiuni de genul asta👍

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Horia Constantinescu: „Nu suntem lada de gunoi a Asiei” VIDEO

Mon Jul 13 , 2020
Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa a decis închiderea acestuia pentru o perioadă de şase luni, după ce au fost constatate mai multe abateri, printre care fierbătoare care pun în pericol viaţa consumatorilor şi jucării aflate pe sistemul de alertă european. Şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că, […]