Mașinile distruse în blocul care a luat foc au fost ridicate de Confort Urban. Polaris a amplasat containere suplimentare

Toate epavele mașinilor distruse în incendiu au fost ridicate de echipele Confort Urban, iar echipele de curățenie au început încă de la primele ore igienizarea zonei.

De asemenea, Polaris M Holding a pus la dispoziția locatarilor containere de gunoi suplimentare pentru ca aceștia să poată arunca deșeurile strânse în urma curățeniei.

În continuare, angajații RAJA acționează pentru refacerea instalației de apă.

Polițiștii locali și cei de la IPJ Constanța supraveghează în permanență imobilul afectat, astfel încât bunurile locatarilor să fie în siguranță.

„Constănțenii au dat încă o dată dovadă că sunt oameni cu suflet mare și nu rămân indiferenți la drama semenilor lor. Au venit foarte multe mesaje de susținere și oferte de ajutor pentru cei afectați, atât financiar, cât și în ceea ce privește cazarea. Asociația de proprietari Prelungirea Sgt. Nicolae Grindeanu, nr.6 va deschide mâine un cont bancar în care se pot face donații. Vom anunța numărul de cont îndată ce va fi disponibil. Victimele incendiului au nevoie de tot sprijinul nostru. Împreună îi putem ajuta să treacă peste acestă situație teribilă în care se află în prag de sărbători.”, au declarat reprezentanții Primăriei Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

„Zilele acestea se plantează semințele următorului val de COVID”

Sun Dec 19 , 2021
Zilele acestea se plantează semințele următorului val de COVID, spune dr. Gabriel Diaconu, pe pagina sa de Facebook. Doar în ultimele 24 de ore prin Vama Nădlac au intrat peste 100 de mii de oameni. Cu toate precauțiile posibile luate, inclusiv cu implementarea PLF-urilor (formularelor personale de localizare), cu tot […]