Mașinuțe de contrabandă aduse din China, descoperite în Portul Constanța. Destinația era Ucraina

Autoritatea Vamală Română a transmis, miercuri, printr-un comunicat, că inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud – Direcţia Regională Vamală Bucureşti, au reţinut în cadrul efectuării controlului fizic 4.251 bucăţi maşinuţe cu radiocomandă susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală asupra mărcilor Jeep, Volvo, Range Rover, Mercedes şi BMW, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru mărcile respective.

Sursa citată a precizat că bunurile au fost descoperite în trei containere sosite din China aparţinând unor societăţi comerciale cu sediul în Ucraina.

Bunurile au fost reţinute de către inspectorii vamali, iar valoarea acestora, în situaţia în care ar fi fost comercializate pe piaţa la preţ de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 314.361 lei.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ECOCID: Circa 50.000 de delfini din Marea Neagră au murit din cauza războiului

mie dec. 7 , 2022
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a denunţat miercuri un „ecocid” după ce a fost raportată moartea a mii de delfini în Marea Neagră, un fenomen care ar fi legat în mod direct, potrivit liderului ucrainean, de efectele invaziei ruse în Ucraina asupra mediului marin, informează AFP. „Mii de delfini morţi au […]

V-ar putea interesa și: