Măștile redevin obligatorii în spații deschise în Medgidia și Costinești

masca

Localitățile Medgidia, Costinești și Deleni au o incidență mai mare de două cazuri de covid la mia de locuitori, potrivit raportării de azi, 16 septembrie, a Prefecturii Constanța.

În consecință, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a reunit și a decis dispunerea măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 septembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, în cele trei localități este obligatorie purtarea măștii de protecție în spații publice deschise, oriunde se formează aglomerări de persoane, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun, precum și în alte zone cu potențial de aglomerare (oboare, zone de așteptare – peroane, spații exterioare aparținând instituțiilor și autorităților publice etc).

„Măsurile se aplică pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 17.09.2021, ora 00.00, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia.”, a anunțat Prefectura Constanța.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

PNL Constanța merge pe mâna lui Florin Cîțu

Thu Sep 16 , 2021
PNL Constanța s-a exprimat astăzi ferm pentru susținerea moțiunii premierului Florin Cîțu. „Este un vot care ia în calcul atât soluționarea crizei politice din România, interesele județului nostru cât și interesele Partidului Național Liberal.  Acesta este inclusiv un vot pentru continuarea colaborării foarte bune pe care Partidul Național Liberal a avut-o […]