Măsuri suplimentare de siguranță la Eforie Aqua Park

Trimite prietenilor:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Eforie Aqua Park a luat măsuri suplimentare de siguranță la Eforie Aqua Park, după ce a fost amendat de IPJ și DSP.

Reprezentanții parcului spun că petrecerile cu spumă nu vor mai fi organizate, pentru a putea fi respectată distanțarea socială.

Atât adulții, cât și copiii se bucură de spuma aruncată din tunul de mare presiune, iar înghesuiala creată îi apropie neacceptat de mult unii de ceilalți, pentru aceste vremuri. De aceea, reprezentanții parcului acvatic din Eforie Nord au decis ca astfel de petreceri să nu mai aibă loc anul acesta.

Ele vor fi înlocuite însă cu multă distracție și adrenalină pe toboganele acvatice, pe cel gonflabil amenajat pentru competiții sau cu numeroasele concursuri de caiac, darts, volei și basket, pe terenurile din piscine.

Toate normele privind protecția vizitatorilor, siguranța și sănătatea acestora sunt respectate la Eforie Aqua Park. La intrare, este verificată temperatura celor care doresc să se distreze în parcul acvatic, iar dezinfectantul nu lipsește din spațiile publice.

Pe o suprafață de 8.539 mp sunt amplasate doar 764 de șezlonguri, față de 3000, câte erau anul trecut. În plus, în piscine, care au o suprafață totală de 1.632 de mp, au acces doar 136 de persoane, pentru a putea fi respectată distanțarea persoanelor care doresc să intre în apă fără griji.

Din 15 iulie, prețul biletelor este de 35 de lei pentru copii și 45 de lei pentru adulți. Copiii sub 3 ani au intrare gratuită la Eforie Aqua Park.

Turiștii și localnicii, adulții și copiii sunt întâmpinați cu multă animație, concerte, povești, nenumărate concursuri cu premii, gimnastică acvatică și aqua zumba, mâncare bună și distracție cât cuprinde, la Eforie Aqua Park.

Pentru o zi de neuitat, sunteți așteptați în Parcul Acvatic din Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

Teatru pe scenă

Eforia Aqua Park vă invită duminică, 19 iulie, la „Caruselul poveștilor”, un spectacol de excepție, în compania copiilor, pentru copii. Artiștii vor susține pe scena din mijlocul piscinei parcului acvatic din Eforie Nord, un spectacol cu povești interactive.

Copiii vor fi personajele poveștilor lor preferate, alături de actori, iar distracția va atinge cote maxime. ”Capra cu trei iezi”, ”Scufița Roșie”, ”Cenușăreasa” sau ”Albă ca Zăpada” sunt doar câteva dintre basmele în care copiii voștri vor fi încurajați să joace.

Amendat de Poliție

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Constanţa, la data de 12 iunie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, împreună cu inspectori ai Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane nu ar fi respectat distanţarea fizică cerută de normele de protecţie sanitară, în timpul desfăşurării unor activităţi recreative. Era vorba chiar de Eforie Aqua Park.

„Astfel, echipa de control, formată din poliţişti şi inspectori DSP, s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că un operator economic nu a îndeplinit condiţiile distanţării fizice pe timpul organizării unui eveniment recreativ în incinta parcului”, se arată în comunicatul Prefecturii Constanţa.

Sursa citată menţionează că poliţiştii au amendat operatorul economic cu suma de 2.000 de lei, iar inspectorii DSP i-au dat o amendă în valoare de 10.000 de lei.

În continuare, poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa monitorizează activitatea operatorului economic, pentru a preîntâmpina un eventual incident similar, a precizat sursa citată.

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.