Matei de la Pescărie a creat o mică feerie în Constanța FOTO VIDEO

Una dintre cele mai frumos împodobite din Constanța este cea de la intersecția bulevardelor I.C. Brătianu și 1 Decembrie 1918.

De împodobirea zonei s-a ocupat Matei Datcu, de la Pescăria lui Matei din Agigea. Și a ieșit tare bine.

S-a gândit să facă ceva frumos și pentru Constanța, din moment ce a deschis în oraș un punct de delivery.

„Există Crăciun și în pandemie! Un decor de poveste a creat și SC MATEI TAKEAWAY SRL în zona aflată la intersecția bulevardelor I.C. Brătianu și 1 Decembrie 1918. Luminițe și culori vesele pentru a marca așa cum se cuvine sărbătorile de iarnă.”, recunoaște și Primăria Constanța, pe pagina sa de Facebook.

„Am vrut să fac ceva mai frumos, dar nu am avut timp. Mă bucur însă că vine lumea și își face selfie aici, înseamnă că le place. Dacă tot am deschis punctul de delivery în Constanța, am zis că pot face ceva pentru oraș”, a spus Matei.

Investiția s-a ridicat la circa 3.200 de euro.

Un peisaj asemănător ar fi putut să facă Matei și în Agigea, locul unde are pescăria. Comuna este condusă, din păcate, de un primar care în loc să ajute oamenii de afaceri, le pune bețe-n roate, pentru interesul personal sau al apropiaților. Cristian Maricel Cîrjaliu este, de altfel, cercetat penal după ce a inițiat și a pus în executare, în perioada 2012 – 2013, două hotărâri de consiliu local ce au avut ca urmare exproprierea, din patrimoniul unei societăți comerciale, a unui teren în suprafața de 8.940 m.p., inventarierea și intabularea sa în domeniul privat al comunei Agigea. Mai exact, este acuzat că a expropriat ilegal bunuri imobile de la societatea piscicolă Sarda Fish SRL Agigea, iar ulterior, a vândut ilegal o parte din terenul câștigat din pix unei societăți deținute formal de un mecanic auto din localitate, care era chiar finul fratelui său. Firma acestuia a fost creditată pentru cumpărarea terenului de la Primărie de către fratele primarului PSD-ist din Agigea.

La câte amenzi a dat Poliția Locală Agigea clienților care parcau la Pescăria lui Matei, în mod sigur îl amendau dacă măcar se gândea să pună luminițe pe spațiul public.

Pentru anul viitor însă, Matei promite surprize frumoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.