Maurer Imobiliare, peste 7.000 de locuințe vândute în 13 ani de existență

Maurer Imobiliare este compania care se bucură în prezent de o dezvoltare accelerată și de o poziție privilegiată pe piața imobiliară din România.

În cei 13 de prezență pe piața imobiliară, acest dezvoltator a așezat pe harta extinderii sale orașe importante din țară iar planurile de extindere continuă. În fiecare din cele 5 orașe în care și-a pus amprenta (Sibiu, Brașov, Constanța, Târgu Mureș și Cluj Napoca), Maurer Imobiliare a reușit să transpună în fiecare etapă a proiectelor demarate, valorile care stau la baza acestei companii.

Proiectele Avantgarden3 Sibiu, Avantgarden3 Brașov, Maurer Residence Brașov, Maurer Villas Brașov, Maurer Residence Constanța, Maurer Residence Târgu Mureș și Maurer Panoramic din Cluj, mai multe decât apartamente în imobile noi, înseamnă ”ACASĂ” pentru mii de români. Este vorba despre oamenii care au ales să le ofere încrederea lor și au înțeles că Maurer Imobiliare este compania care le poate transfoma în realitate visul de avea propria casă.

Maurer Imobiliare

Compania Maurer Imobiliare se bucură, în prezent, de 7000, iar „7000” înseamnă pentru ei mult mai mult decât numărul apartamentelor vândute. Așadar, numărul „7000” vorbește despre oamenii care au ales să facă parte din marea familie Maurer Imobiliare, despre comunitățile frumoase de oameni care s-au format în interiorul proiectelor aflate sub semnătura acestui dezvoltator, despre vocile care le-au spus, din suflet, „Mulțumesc!”.

„Suntem recunoscători tuturor celor care au ales să scrie alături de noi povestea noastră, care au ales să meargă alături de noi pe acest drum și ne-au lăsat pe noi să le dirijăm pașii către propria casă”. Planurile noastre nu se opresc aici întrucât ne dorim să oferim cât mai multor români posibilitatea să se bucure de valorile companiei noastre și să îi aducem, astfel, cât mai aproape de împlinirea unui vis pe care, suntem siguri, fiecare dintre noi îl avem – acela de a avea propriul loc pe care să îl numim ACASĂ” , declară reprezentanții departamentului de marketing din cadrul companiei Maurer Imobiliare Constanta.

Maurer Residence Constanța este un ansamblu rezidențial model, aflat sub semnătura Maurer Imobiliare, proiectat astfel încât să ofere o paletă largă de facilități, necesare unui stil de viață modern, adaptat standardelor occidentale. 

Maurer Residence Constanța este un proiect ambițios, care promite mai mult decât construirea unor locuințe, urmărește să își pună amprenta pe piața imobiliară din Constanța prin crearea unui stil de viață modern. Totodată, pe lângă finisajele de calitate, reușește să aducă un suflu nou în materie de beneficii orientate exclusiv către client, atât înainte de achiziționarea apartamentului cât și după vânzare.

În această vară, Maurer Residence Constanța împlinește doi ani. Doi ani de implicare, seriozitate, zâmbete și visuri împlinite.

Daca încă nu ți-ai găsit locuința potrivită, Maurer Residence Constanța te așteaptă pentru a-ți îndeplini mai ușor visul de a avea locul pe care să îl numesti ACASĂ!

Mai multe informații despre proiectul Maurer Residence Constanta puteți obține la sediul din strada Milano nr. 21, accesând www.maurerconstanta.ro, sau  la numărul de telefon 0728.111.777. 

AICI poți vedea cum arată apartamentele Maurer.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.