Maurer Residence Constanța a luat măsuri speciale împotriva coronavirusului: dezinfecție la fiecare două ore, discuții mutate în on-line și multe altele

Maurer Residence Constanța a luat măsuri speciale împotriva coronavirusului: dezinfecție la fiecare două ore, discuții mutate în on-line și multe altele

Maurer Residence Constanța a luat măsuri speciale împotriva coronavirusului: dezinfecție la fiecare două ore, discuții mutate în on-line și multe altele

Maurer Imobiliare, unul din cei mai mari dezvoltatori din România, a întreprins toate măsurile speciale pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19 în toate ansamblurile sale din țară, inclusiv în proiectul pe care îl dezvoltă la malul mării:  Maurer Residence Constanța.

„Adoptarea unui comportament responsabil în vederea prevenirii răspândirii virusului este impetuos necesară în următoarea perioadă, iar manifestarea unei atitudini preventive ne poate proteja atât pe noi, cât și pe cei din jurul nostru”, au declarat reprezentanții Maurer Residence Constanța.

În acest sens, pentru locuitorii ansamblului Maurer Residence Constanta s-au întreprins următoarele măsuri:

  • Toate spațiile comune se igienizează cu aparat pe bază de abur la 95 de grade Celsius;
  • La un interval de maxim 2 ore se efectuează dezinfecția cu biocide pentru toate zonele atinse frecvent: uși, suprafețe cromate, balustrade, panou comandă lift;
  • Afişarea în fiecare bloc a recomandărilor cu privire la conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19) (informații preluate de pe site-ul www.mai.gov.ro.)

Cei din comunitatea Maurer au la dispoziție un un formular online de sesizări si cereri pe care să îl completeze. Detalii AICI.

De asemenea, atât locuitorii ansamblului cât și potențialii cumpărători au fost sfătuiți să:

  • Utilizeze mijloacele de comunicare electronice (telefon, e-mail).
  • Utilizeze forme electronice pentru circulația documentelor de natură fiscală și de natură juridică (scanarea documentelor și transmiterea lor mai departe prin e-mail).
  • Efectueze on-line plățile aferente utilităților și serviciilor de administrație în conturile menționate pe facturi.

Și pentru toți angajații companiei Maurer Imobiliare s-a întocmit un plan de măsuri foarte riguros.

De asemenea, echipa Maurer Residence Constanța vine în întâmpinarea clienților și a potențialilor clienți cu o serie de propuneri pentru a „muta” în această perioadă discuțiile în mediul online.

„Consultanții de vânzări răspund oricărei solicitări prin intermediul chat-ului online. În plus, se pot realiza discuții și întâlniri atât pe Skype cât și pe WhatsApp, aceasta reprezentând o modalitate excelență de a interacționa de a fi transparenți și de a furniza informații exacte clienților, oferindu-le posibilitatea cumpărătorilor de a fi la curent cu noutățile.”, spun reprezentanții dezvoltatorului imobiliar.

In plus, au lansat o Experiență virtuală interactivă, prin care cei interesați, pot vizualiza un apartament finalizat din ansamblul Maurer Residence Constanța. Detalii: 👉 shorturl.at/bprD3

Turul Virtual 360 reprezintă un instrument modern și complex de prezentare grafică a interiorului sau exteriorului unei încăperi/clădiri, oferind privitorului o vizită interactivă și permițându-i să navigheze de pe desktop, tabletă sau mobil în orice direcție că într-un joc video 3D.

Și pentru ca părinții să poată lua cele mai înțelepte decizii, cei de la Maurer au pregătit activități recreative și educative pentru momente petrecute #ACASĂ.

Drept urmare, toți copiii din comunitate au fost invitați să participe la două concursuri distractive, interactive și de combătut plictiseală și monotonia.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Peste 1.200 de constănțeni, în autoizolare, marți seară. Cu circa 350 mai mulți ca la începutul zilei

Tue Mar 17 , 2020
Peste 1.200 de constănțeni sunt în autoizolare, marți seară, cu circa 400 mai mult decât la începutul zilei (la ora 10.00 erau 871 de persoane). Prefectul George Niculescu a prezentat situația cazurilor de coronavirus în județ. Este vorba despre: 55 carantinați, 1218 autoizolare, 12 cazuri confirmate Puteți urmări știrile Constanța […]