Maurer Residence Constanța a sărbătorit primul Crăciun ACASĂ

Maurer Residence Constanța a organizat un eveniment unic în Constanța: o petrece de Crăciun pentru clienți (dar nu numai). „Primul Crăciun ACASĂ”, cum spun cei de la Maurer.

Sâmbătă seara a fost forfotă mare în cartierul Maurer. Zeci de familii au venit să asiste la petrecerea pregătită pentru ei. Organizatorii i-au așteptat cu un spectacol pe cinste pentru cei mici, dar și cu vată de zahăr, floricele, cozonac, mai multe tipuri de covrigi, cafea, ceaiuri și ciocolată caldă, toate la discreție. Pe scena special amenajată au urcat trupe de teatru, copii talentați care au cântat, dar și, desigur, moș Crăciun, care a împărțit cadouri celor mici.

Am stat de vorbă cu o câțiva din cei care au venit la eveniment. Toți au spus că n-au mai văzut așa ceva și că sunt impresionați de faptul că un dezvoltator imobiliar are grijă de clienții săi nu numai până când le vinde apartamentele, ci și după. Un domn care lucrează în construcții de 15 ani a afirmat că a ales să cumpere o locuință în Maurer Residence Constanța datorită calității construcției.

„Lucrez de 15 ani în construcții, am venit pe șantier aproape în fiecare săptămână și am fost încântat de calitatea construcției”, a spus acesta.

Maurer Residence Constanta petrecere de Craciun

La petrecerea organizată de Maurer au venit însă și constănțeni care nu sunt clienți, din curiozitate, pentru că vor să cumpere sau pentru că au vrut să petreacă în mod plăcut câteva ore într-o comunitate aparte.

Dacă genul acesta de evenimente este unic în Constanța, ele se întâmplă însă de multă vreme în Brașov, unde Simon Maurer a construit primul cartier de locuințe.


Articole similare:energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.