Maurer Residence Constanța lansează „Caravana Poveștilor ACASĂ”

Caravana Poveștilor ACASĂ

Maurer Residence Constanța s-a pregătit să inaugureze venirea primăverii printr-o acțiune dedicată celor mici: „Caravana Poveștilor ACASĂ”.

Luna martie va marca debutul călătoriei prin lumea poveștilor pe care v-o propune Maurer Residence Constanța. „Caravana Poveștilor ACASĂ” va poposi în grădinițele și școlile celor mici pentru a-i conduce pe tărâmul basmelor. Iar pentru că primăvara înseamnă prin sine viață, poveste, lumină și bucurie, „Club Amicii” s-a alăturat celor de la Maurer pentru a-i readuce pe cei mici în minunata lume a poveștilor spuse „ACASĂ” prin reprezentații teatrale care dau viață celor mai frumoase povești.

Începând cu luna martie, copiii a peste douăzeci de grădinițe și școli primare din Constanța se vor putea bucura de reprezentații teatrale antrenante, vesele sau curajoase, înduioșătoare sau magice, prin intermediul cărora vor explora una dintre cele mai frumoase dimensiuni ale copilăriei, povestea. Eroii copilăriei vor prinde chip pe scena teatrului pentru a-i purta pe cei mici într-o călătorie fantastică în lumea basmului unde aceștia vor putea fi, pe rând, prinți și prințese, vrăjitori și ursitoare, cavaleri și exploratori.

Citește și: Maurer Residence Constanța oferă condiții de viață la standarde occidentale

„De-a lungul întregului an vom organiza periodic astfel de întâlniri dedicate redescoperirii de către cei mici a frumuseții lumii poveștilor, o lume care ar trebui să facă parte din copilăria fiecărui copil. Fantezia, imaginația și buna dispoziție vor crea clipe minunate pentru cei mici, petrecute în compania prietenilor de poveste întruchipați de cei de la “Club Amicii” prin cele mai haioase mascote.”, spun reprezentanții Maurer Imobiliare Constanța.

Copiii de grădiniță și cei din clasele primare se vor putea bucura de cele mai vesele aventuri și cele mai năstrușnice peripeții și vor putea explora universul nemărginit și surprinzător al basmelor. „Caravana Poveștilor ACASĂ” îi va însoți de-a lungul întregii aventuri cu cele mai frumoase și emoționante povești.

Citește și: Facilități oferite de Maurer Residence Constanța: administrație, design interior, curățenie, mentenanță și nu numai

Proiectul va începe în luna martie 2020 și se va întinde pe tot parcursul anului, până în decembrie. În total vor fi organizate spectacole gratuite de teatru în 20 de grădinițe constănțene.

„Vă invităm să faceți parte din caravana noastră și să fim, împreună, ambasadorii poveștilor pentru copiii noștri. Participarea este gratuită și vă așteptăm oricând să luați parte la inițiativa noastră de a le oferi celor mici momente de bucurie și voie bună. Maurer Residence Constanța crede în necesitatea unei copilării fericite și ne dorim să contribuim și în viitor cu astfel de acțiuni.”, mai spun cei de la organizatorii.

Va transmit detaliile pentru actiunea numita “Caravana Povestilor ACASA” ce o sa inceapa din martie 2020 si se va desfasura pana la finalul acestui an (Decembrie 2020).

Reprezentanții Maurer Imobiliare Constanța au subliniat că vor continua să organizeze acțiuni prin care să-și pună amprenta în comunitatea din Constanța.

Dacă doriți să aflați direct ce înseamnă comunitatea Maurer, cum puteți achiziționa un apartament în cadrul complexului rezidențial și care sunt avantajele, puteți accesa www.maurerconstanta.ro sau puteți ajunge la biroul de vânzări din strada Milano nr.21. De asemenea, puteți suna la numărul 0728.111.777.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Coronavirusul va intra în România. Trei lucruri pe care trebuie să le facem ca să ne ferim!

Mon Feb 24 , 2020
Coronavirusul va intra în România. Acest lucru este aproape o certitudine, după zecile de cazuri confirmate în Italia, țară unde trăiesc milioane de români. Experții spun că este obligatoriu să facem câteva lucruri. „Riscul apariției în România a unor focare de infecție cu coronavirus similare celor din Italia este astăzi […]