Maurer Residence Constanța oferă condiții de viață la standarde occidentale

Maurer Residence Constanța este un proiect care însemnat, de la bun început, mai mult decât construirea unor blocuri de locuințe.

Maurer Residence Constanța este un proiect care însemnat, de la bun început, mai mult decât construirea unor blocuri de locuințe.

Maurer Residence Constanța reprezintă deschiderea spre un stil de viaţă modern şi civilizat la care să poată avea acces oricine își dorește acest lucru, adică amenajarea unui spaţiu care să răspundă în detaliu unui proiect de viaţă modern şi să constituie o oportunitate spre o viaţă mai bună. Astfel, cele peste 3.400 de familii care vor alege să facă parte din această comunitate se vor bucura de un stil de viaţă frumos şi echilibrat pentru care a fost creat cel mai potrivit mediu.

Complexul Maurer Residence Constanța va funcționa ca un oraș în interiorul orașului, un oraş verde, curat şi civilizat în care vei putea beneficia de condiţii de viaţă la standarde occidentale. Practic, toate facilităţile necesare vieţii de zi cu zi vor fi la doar câţiva paşi distanţă. Îţi vei putea face cumpărăturile în magazinele şi spaţiile comerciale din interiorul complexului, vei putea avea grijă de sănătatea fizică frecventând sala de sport şi te vei putea relaxa în multiplele zone de recreere şi promenadă pe care ţi le punem la dispoziţie, în timp ce în centrele private de învățământ şi în cadrul spaţiilor de joacă atent amenajate cei mici se vor putea dezvolta frumos şi armonios. Împreună, vă veţi putea bucura de un mediu curat în care spaţiile verzi depăşesc 47.000m2, având mai multe parcări subterane tocmai pentru a maximiza întinderea zonelor cu verdeață. 

Vă veţi putea bucura de un mediu curat în care spaţiile verzi depăşesc 47.000m2

„Pentru că ne pasă de sănătatea ta şi dorim să îţi oferim cel mai potrivit cadru pentru un stil de viaţă modern şi civilizat, dotările ansamblului Maurer Residence Constanţa prevăd de asemenea, şi staţii de dedurizare a apei pentru fiecare bloc, lifturile pentru persoanele cu dizabilităţi şi chiar şi staţiile de încărcare pentru maşini electrice.

În cadrul complexului nostru rezidenţial, găseşti cu siguranţă, toate premisele pentru un stil de viaţă modern şi toate beneficiile unei vieţi împlinite. Fiecare membru al comunităţii noaste se bucură deopotrivă de cele mai noi şi moderne facilităţi, dar şi de cele mai avantajoase servicii şi garanţii.

Pentru fiecare apartament se oferă garanţie deopotrivă în ceea ce priveşte lucrările de instalaţii şi finisaje, dar şi în ceea ce le priveşte pe cele de hidroizolaţie şi termoizolaţie.

Tot în garanţie sunt incluse şi serviciile de remediere a deficienţelor efectuate de o echipă specializată, iar la cerere oferim si servicii de reparaţii şi mentenanţă.”, spun reprezentanții companiei.

În plus, în momentul în care devii membru al comunităţii Maurer Residence Constanţa, primeşti un card de membru prin care poţi beneficia de oferte speciale şi discounturi, la parteneri atent selectionați, indiferent în ce oraş te afli. Tocmai pentru că Maurer Residence Constanța este mai mult decât un simplu proiect imobiliar, este o comunitate plină de speranță pentru viitor, o comunitate plină de zâmbete și fericire care susţine până la capăt proiectul tău de viaţă bună.

Maurer Residence Constanța a sărbătorit primul Crăciun ACASĂ
Maurer Residence Constanța a sărbătorit primul Crăciun ACASĂ

„Mulțumim celor peste 600 de familii care ne-au oferit încrederea lor și au ales să spună „acasă” unui apartament din Maurer Residence Constanţa şi îi asigurăm că depunem tot efortul să fim mereu cei mai buni în domeniu, urmărind aceleași deziderate care ne-au consacrat în celelalte proiecte din țară ale companiei Maurer Imobiliare.”, mai spun reprezentanții ansamblului.

Pentru detalii poți accesa www.maurerconstanta.ro sau poți ajunge la biroul de vânzări din strada Milano nr.21 pentru a discuta despre beneficiile pe care ți le oferă! De asemenea, poți suna la numărul 0728.111.777.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Nicușor Constantinescu, mesaj din închisoare: „Dictatura din România nu a încetat, lupta continuă!”

Thu Feb 6 , 2020
Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța și fost lider PSD, a transmis un mesaj din închisoare referitor la însemnătatea zilei de zi. „Astăzi se împlinesc 30 de ani de la greva din fața Guvernului României pentru înființarea Universității Maritime Constanța. După două zile de grevă, premierul Petre Roman […]
Nicusor Constantinescu duba DNA 2016 (14)