Maurer Residence Constanța – cumperi un apartament, poți câștiga o mașină

Maurer Residence Constanța împlinește 4 ani și a lansat, cu această ocazie, o tombolă pentru cei care cumpără un apartament.

„Pentru că luna aceasta comunitatea Maurer Residence Constanța împlinește 4 ani de visuri transformate în realitate, de clipe prețioase de împliniri și amintiri de neuitat, ne dorim să vă fim în continuare alături și să oferim prilej de bucurie tuturor celor care aleg să facă parte din familia noastră. Suntem împreună de 4 ani și vrem ca tu să fii de 4 ori mai fericit! Așa că vara aceasta îți oferim de 4 ori mai multe motive să te bucuri: apartamentul mult visat, boxă pentru depozitare, locul de parcare subteran și șansa de a câștiga un autoturism marca SEAT IBIZA”, spun reprezentanții Maurer Residence Constanța.

Campania, intitulată „4 ani pe 4 roți”, a început pe 16 mai, se desfășoară până pe 16 septembrie 2021 și se adresează tuturor celor care vor achiziționa, în această perioadă, un apartament în complex, indiferent de tipul acestuia.

„Alătură-te și tu comunității noastre și bucură-te de o vară memorabilă care îți aduce în dar cele mai frumoase surprize pentru tine și familia ta. Locuința ideală de la malul mării te așteaptă, împreună cu toate facilitățile de care ai nevoie și cadoul pentru o vară perfectă: un autoturism care să te aducă ACASĂ din cele mai frumoase vacanțe.”, mai spun reprezentanții Maurer Imobiliare Constanța. 

Compania condusă de Simon Maurer a livrat până acum peste 9.000 de apartamente în România.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Au căzut cu mașinile în groapă. Intervin 18 pompieri FOTO VIDEO

Mon May 17 , 2021
Un accident rutier s-a produs, luni dimineață, în municipiul Constanța, pe bulevardul Tomis, la intersecția cu strada Soveja. Au fost implicate două autoturisme, care au ajuns într-o groapă unde RADET execută lucrări. Reprezentanții ISU Dobrogea spun că două persoane sunt rănite. Au intervenit o autospecială de stingere, una de descarcerare, […]