Maurer Residence Constanța – cumperi un apartament, poți câștiga o mașină

Maurer Residence Constanța împlinește 4 ani și a lansat, cu această ocazie, o tombolă pentru cei care cumpără un apartament.

„Pentru că luna aceasta comunitatea Maurer Residence Constanța împlinește 4 ani de visuri transformate în realitate, de clipe prețioase de împliniri și amintiri de neuitat, ne dorim să vă fim în continuare alături și să oferim prilej de bucurie tuturor celor care aleg să facă parte din familia noastră. Suntem împreună de 4 ani și vrem ca tu să fii de 4 ori mai fericit! Așa că vara aceasta îți oferim de 4 ori mai multe motive să te bucuri: apartamentul mult visat, boxă pentru depozitare, locul de parcare subteran și șansa de a câștiga un autoturism marca SEAT IBIZA”, spun reprezentanții Maurer Residence Constanța.

Campania, intitulată „4 ani pe 4 roți”, a început pe 16 mai, se desfășoară până pe 16 septembrie 2021 și se adresează tuturor celor care vor achiziționa, în această perioadă, un apartament în complex, indiferent de tipul acestuia.

„Alătură-te și tu comunității noastre și bucură-te de o vară memorabilă care îți aduce în dar cele mai frumoase surprize pentru tine și familia ta. Locuința ideală de la malul mării te așteaptă, împreună cu toate facilitățile de care ai nevoie și cadoul pentru o vară perfectă: un autoturism care să te aducă ACASĂ din cele mai frumoase vacanțe.”, mai spun reprezentanții Maurer Imobiliare Constanța. 

Compania condusă de Simon Maurer a livrat până acum peste 9.000 de apartamente în România.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.