Ce servicii POST VÂNZARE oferă MAURER Residence Constanța

maurer residence constanța servicii post vanzare
La Maurer Residence Constanța primiți ajutor și pentru design-ul interior al apartamentului cumpărat

Dacă vă cumpărați un apartament nou, de cele mai multe ori dezvoltatorul vă ia banii, vă oferă cheile și cam aici se termină tranzacția. Maurer Residence Constanța vă oferă o gamă importantă de servicii post vânzare, dintre care amintim trei: administrație, pază și design interior.

Administrație

Cel mai important este acela de administrație.

„Le oferim oamenilor grija noastră și după achiziționarea locuinței – pentru ca ansamblurile să fie adevărate comunități însuflețite, compania noastră se ocupă de administrarea spațiilor verzi, a locurilor de joacă – oferind o multitudine de servicii celor care au ales să facă parte din familia noastră.”, spun reprezentanții Maurer Residence Constanța.

Ce înseamnă acest lucru? De exemplu, curățenie pe scara de bloc, dar și în împrejurimi, întreținerea ascensoarelor, dar și a spațiilor comune, întreținerea spațiilor verzi. De asemenea, se oferă servicii de întreținere și monitorizare a sistemului de dedurizare apei pentru fiecare bloc în parte (da, blocurile au un astfel de sistem). În plus, o echipă se află la dispoziția locuitorilor pentru anumite intervenții necesare. Cei de la Maurer o numesc „echipă de deficiență”. Să presupunem că ați cumpărat un apartament și ați observat niște zgârieturi, niște urme fine, poate că ușa nu necesită un mic reglaj. Echipa de deficiență repară aceste lucruri.

Bloc finalizat în Maurer Residence Constanța
Pază

Maurer Residence Constanța oferă și servicii de pază. Bunurile tale vor fi în siguranță și atunci când ești plecat la serviciu sau în vacanță.

„Maurer Residence Constanța îți asigura siguranță totală, în comunitatea noastră. Asta datorita tehnologiei performante pe care am ales sa o implementam în cadrul complexului.”, spun reprezentanții companiei.

Design interior

Nu în ultimul rând, cumpărătorilor li se oferă servicii de design interior, un lucru inedit pe piața din Constanța. Asta înseamnă că vei primi ajutor de la specialiști pentru a folosi spațiul din apartament într-un mod creativ, unic și potrivit gusturilor tale. Dacă ați renovat vreodată o casă sau ați mobilat una de la zero, știți cât de important este acest lucru. Dacă nu ați făcut-o, vă sfătuim să apelați la un specialist.

Vă recomandăm și:Simon Maurer: În Constanța avem oportunitatea să construim o comunitate
Prețuri promoționale

În prezent, Maurer Residence Constanța are o promoție activă ce oferă posibilitatea de a cumpăra un apartament cu până la 5000 de euro discount.

  • 5000 euro reducere la plata cash
  • 3000  euro reducere pentru plata prin 3 tranșe
  • 3000 euro reducere pentru rate la dezvoltator..

Campania este valabilă până la 31 mai 2019.

Vă recomandăm și: FOTO Zece avantaje ale apartamentelor Maurer Residence Constanța

Dacă vreți să aflați stadiul lucrărilor la jumătate lunii februarie 2019, dați click AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.