Vrei să vezi cum arată apartamentele Maurer Residence Constanța, mobilate și utilate? O poți face

Când ne cumpărăm o mașină nouă, mergem la reprezentanță și vrem să ne urcăm în modelul pe care îl vom achiziționa. Nu vei ști pe deplin dacă o mașină și se potrivește până nu te urci în ea, poate faci și un drive test.

De ce ar fi diferit la apartamente? De ce ai cumpăra un apartament fără să vezi în realitate cum va arăta? De cele mai multe ori, și îmbrăcămintea o vezi înainte să o cumperi.

Cei de la Maurer Residence Constanța s-au gândit la acest lucru și au făcut un lucru destul de rar pe piața imobiliară din Constanța: au amenajat două showroom-uri, spun ei.

Este vorba despre un apartament și un studio, aflate la parterul unui bloc deja construit, care au fost amenajate și utilate cu tot ceea ce e nevoie, inclusiv mașină de spălat vase, de exemplu. Apartamentul are peste 60 de metri pătrați și este modelul de 2,5 camere. Această jumătate de cameră este, de fapt, una cu pat, birou și mobilier, care poate fi ocupată confortabil de un copil sau adolescent. Apartamentul se adresează mai degrabă familiștilor, lucru care se vede în toate detaliile de design. Studioul, în schimb, are ca țintă tinerii, singuri dar și căsătoriți. Un living cu bucătărie deschisă, spații de depozitare ingenioase, bară pentru haine care coboară din șifonier, printr-un sistem inedit. Când l-am văzut, mă gândeam la faptul că ar fi foarte bun pentru o investiție, pentru închiriat, căci este potrivit pentru un cuplu care vine să-și petrească vacanța la mare și nu numai.

Apropo de uși: sunt aduse din Germania și se închid bine. Vă arătăm câteva fotografii ca să vă dați seama cum arată, dar cea mai bună impresie v-o puteți face dacă mergeți acolo. Apartamentul și studioul pot fi vizitate de oricine dorește.

De ce e importantă o astfel de vizită? Pentru că puteți vedea toate plusurile și minusurile unui apartament. Acesta este și motivul pentru care nu mulți dezvoltatori imobiliari apelează la metodă. O fac numai cei care știu că nu au nimic de ascuns. Puteți vedea, de exemplu, cât faceți pe drum, de la muncă până la Maurer Residence Constanța, cum e drumul, dacă geamurile fac sau nu condens. Știți ce spun cei care construiesc exclusiv pentru profit? Că toate geamurile și/sau tâmplăria fac un anumit condens, în primii ani, pentru că e umezeală în pereți. În apartamentele Maurer Residence Constanța nu am văzut însă nicio picătură. De asemenea, puteți vedea cât de aproape sau departe sunt construite celelalte blocuri, unde aveți locul de parcare, cât de bine se închid ușile, etc.

Dacă vă place cum arată un apartament mobilat, echipa Maurer Residence Constanța vă poate pune la dispoziție designeri de interior care să lucreze cu voi pentru apartamentul pe care îl doriți. Se ocupă de tot, de la mobilă la lustre, și vor obține prețuri mai bune decât voi de la comercianți, pentru că achiziționează volume mari.

Tot de aici veți afla și cât costă, dar și care sunt modalitățile de plată.

Indiferent unde vreți să fie următoarea voastră casă, vă recomand să căutați un dezvoltator imobiliar care vă poate arăta astfel de apartamente mobilate și utilate.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Acces GRATUIT la DELFINARIU, cu ocazia Zilei Naționale a României

joi nov. 29 , 2018
Cu ocazia zilei de 1 decembrie, Ziua României, în instituțiile din subordinea Consiliului Județean Constanța accesul va fi gratuit. Astfel, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, respectiv Delfinariu, reprezentațiile vor începe de la orele 11:00, 13:00, 15:00. La Microrezervație se va susține un spectacol ecvestru în costume tradiționale românești […]
dalfinariu

V-ar putea interesa și: