Max, un câine aflat în adăpostul din Constanța, a fost adoptat de o familie de români stabiliți în Austria

O familie de români aflați în concediu și care sunt stabiliți în orașul austriac Salzburg au decis să vină în vizită împreună cu niște prieteni la adăpostul public de animale abandonate Constanța, săptămâna trecută. Aceștia și -au dorit să facă un gest nobil, să înceapă o nouă poveste, fapt pentru care s-au decis să adopte un cățel de la padocul municipalității.

„Nu a fost greu de ales pentru că l-au vazut pe Max. A fost dragoste la prima vedere. După întocmirea formalităților, primirea recomandărilor pentru emiterea pașaportului de la personalul de specialitate și controlul medico-veterinar, codița veselă a iesit pe poarta adăpostului.”, a anunțat Primăria Constanța.

Astăzi, inspectorii de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au primit veste că a ajuns cu bine și că s-a instalat în noul cămin. Pare foarte fericit că și-a găsit familia mult dorită. Imaginile stau mărturie faptei bune făcute de oameni minunați și calzi.

Vă invităm să vă alăturați campaniei “Adoptă un cățel!”. Este nevoie de implicarea și sprijinul constănțenilor. Facem un apel la iubitorii de animale să vină să adopte în mod responsabil căței și să le ofere o șansă la o viață mai bună.

Toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți și vaccinați conform graficului de vârstă.

Aceștia vor fi încredinţaţi numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar.

Cine ia un câine de aici are și obligații. Deținătorul nu trebuie să-l lase liber, din nou, pe străzi. Acesta are obligația să-l îngrijească, să respecte normele legale, iar abandonul câinilor revendicaţi ori adoptaţi constituie infracțiune și se sancționează conform Ordonanței de urgență nr. 155 din 21 noiembrie 2001.

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul adăpostului de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5).

Program cu publicul:

Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele: 10:00- 14:00;

Joi 09:30 – 17:30.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cristina Dumitrache, PSD: „România îndeplinește toate criteriile tehnice pentru aderare și a demonstrat acest lucru mai cu seamă în urma crizei din Ucraina”

Thu Oct 6 , 2022
Un obiectiv major pentru România este ca la votul final din decembrie în Parlamentul European, țara noastră să se alăture spațiului Schengen ca membru cu drepturi depline. „România îndeplinește toate criteriile tehnice pentru aderare și a demonstrat acest lucru mai cu seamă în urma crizei din Ucraina, când țara noastră […]