McDonald’s face angajări în Constanța și alte 25 de orașe

McDonalds_Barista_crop

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, anunță o amplă campanie de recrutare la nivel național în care oferă peste 700 de locuri de muncă în toate cele 26 de orașe în care este prezent, printre care București, Cluj-Napoca, Constanța, Piatra Neamț, Pitești, Focșani, Satu Mare, Oradea sau Deva.

Joburile disponibile în restaurant le permit viitorilor angajați să lucreze pe diverse poziții, printre care: lucrător comercial, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților, Barista la McCafé, Hostess sau Guest Experience Leader. Mai mult, cei care își doresc să aibă șansa de a conduce un restaurant McDonald’s pot aplica pentru poziția de Manager Trainee. Beneficiile disponibile tuturor angajaților McDonald’s includ un program de lucru flexibil, adaptat nevoilor lor, training-uri continue de dezvoltare, un program de carieră foarte bine structurat și posibilitatea de promovare rapidă.

„McDonald’s este unul dintre cei mai importanți angajatori din România. Continuăm planurile de investiții în oameni și dorim să repornim procesele de recrutare. Avem oportunități interesante de muncă, astfel încât căutăm colegi noi în mai multe orașe din țară, oferindu-le un program de carieră ușor de urmat pentru promovarea rapidă în funcții de conducere. De exemplu, un Manager Trainee are șansa de a lucra pe o poziție managerială în aproximativ nouă luni, dacă urmează pașii planificați împreună cu coordonatorul său”, a declarat Irina Ignătescu, director de resurse umane Premier Restaurants România.

Citește mai mult în ConstantaFinanciara.ro.

Vă recomandăm și:

VIDEO Zeci de șoferi, la coadă la McDonald’s

PREMIERĂ CJPC Constanța a câștigat un proces cu McDonald’s. Ce îi obligă instanța să facă

McDonald’s va plăti o redevență de 56 euro pe zi pentru restaurantul din zona Delfinariu, Constanța

Cât câștigă un angajat McDonald’s

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Trimiterea în judecată a fostului prefect Nicolaescu și celebrul caz Sibioara

Thu Jul 2 , 2020
Adrian Nicolescu, unul din foștii prefecți ai județului Constanța, a fost trimis în judecată de procurorii DNA. Este acuzat că ar fi făcut „toate demersurile pentru a împiedica eliberarea unor titluri de proprietate către o persoană care obținuse anterior recunoașterea judecătorească a drepturilor sale, pentru o suprafață de 19 hectare […]
adrian nicolaescu