„Meciul de comedie” și „Îndoiala”, spectacolele finalului de săptămână la Teatrul de Stat Constanța

Secvență din spectacolul „Meciul de comedie”

Teatrul de Stat Constanța vă așteaptă în acest sfârșit de săptămână cu două spectacole.

Vineri 8 decembrie de la ora 19:00, la Sala Studio din strada Ion Lahovari nr. 2A, publicul constănțean este invitat să râdă în hohote alături de echipa favorită în „Meciul de comedie”, în regia lui Dragoș Muscalu. Un spectacol de improvizație „de fiecare dată altfel” care nu are un scenariu și nu are un deznodământ cunoscut, pentru că spectatorii sunt cei ce dau ideile pe care actorii improvizează. Și tot spectatorii, prin aplauzele lor, decid care dintre cele două echipe ce se înfruntă pe scenă este câștigătoarea „meciului”.

În distribuție: Ecaterina Lupu, Andrei Cantargiu, Remus Archip, Lucian Iftime, Florin Aioane, Andrei Bibire, Ștefan Mihai, Cătălin Bucur, Vlad Lință. Actorii sunt acompaniați live de pianistul Vlad Pasencu, care improvizează și el o muzică adecvată poveștilor inventate de actori.

Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Studio din strada Ion Lahovari nr. 2A, este programat spectacolul „Îndoiala” de John Patrick Shanley, în regia Dianei Mititelu. În distribuție: Iulian Enache, Dana Dumitrescu, Cristiana Luca, Laura Iordan.

Părintele Flynn și sora Aloysius, directoarea școlii parohiale ce funcționează pe lângă biserica catolică St Nicholas dintr-un cartier al New York-ului, intră în conflict atunci când sora James observă și raportează anumite indicii ale unui presupus abuz sexual al preotului asupra unui elev de culoare. Unde e granița între tandrețe și abuz? E încălcată sau nu? Îndoiala se instalează în suflet mai repede decât s-ar crede. Iar îndoiala nu este în niciun punct înlocuită de certitudine, ceea ce determină spectatorii să-și formeze convingeri potrivit propriilor experiențe sau date personale.

Piesa lui John Patrick Shanley a fost laureată în 2005 cu Premiul Pulitzer și cu Premiul Tony. A fost ecranizată în 2008, în regia autorului, cu o distribuție de excepție: Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams și Viola Davis, primind mai multe nominalizări pentru Premiile Oscar.

Biletele pot fi cumpărate online, pe platforma MyStage și la agenția de bilete a TSC din Bulevardul Tomis nr. 97.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța va avea la primăvară 21 de noi autobuze electrice. Primarul ne îndeamnă să folosim CT BUS pentru a decongestiona traficul

mar dec. 5 , 2023
Primarul Constanței, Vergil Chițac, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, faptul că, în curând, constănțenii vor putea circula cu încă 21 de autobuze electrice noi. Ele se adaugă celor 20 deja existente în parcul auto al CT BUS. „Cu toții știm că, deși transportul în comun este mai ieftin […]

V-ar putea interesa și: