Medgidia a făcut un prim pas spre sferturile de finală ale Cupei CEV!

Medgidia a făcut un prim pas spre sferturile de finală ale Cupei CEV! Româncele au învins-o, în această seară, în 3 seturi, în manșa tur, pe fosta campioană a Israelului, Hapoel Kfar Saba.

Voleibalistele au strălucit pe teren și au arătat încă o dată, că prezența în această competiție europeană nu este o întâmplare, ci rezultatul unei munci colective, clădită cu multă trudă.

Primul set a fost la îndemâna sportivelor din Medgidia, remarcându-se la fileu Ramona Rus, Ioana Baciu și Alexandra Trică.

În actul secund, Hapoel Kfar Saba s-a ținut foarte aproape, meciul curgând punct cu punct, până la borna 22, când Medgidia nu și-a mai lăsat adversara să înainteze pe tabelă. Setul 3 s-a încheiat cu 25-19, iar fetele au exultat de bucurie!

Manșa retur este programată pe 15 decembrie, de la ora 18:30, când Medgidia va organiza, în premieră, un meci din cupele europene, în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primarul Constanței vrea să taie bani de la parcuri, locuri de joacă, parcări pentru a subvenționa gigacaloria. De luminițe nu se atinge!

Wed Dec 8 , 2021
COMPLETARE 9 decembrie. Proiectul a fost votat de consilierii locali. Primarul Constanței, Vergil Chițac, a convocat, joi, o ședință de consiliu local extraordinară pentru a rectifica bugetul. Vrea să găsească 25 de milioane de lei pentru a subvenționa gigacaloria. Cum banii nu cresc în copaci, trebuie să taie de undeva. […]
luminite constanta