Medgidia are copii deștepți: 17 premii și mențiuni la olimpiadele județene

Olimpicii Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia și o parte din profesorii lor

După o lungă perioadă de suspendare a olimpiadelor și concursurilor, în acest an școlar, elevii Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia au obținut un număr de 17 premii și mențiuni la olimpiadele județene pe discipline.

Aceștia au obținut un premiu I, 6 premii II, 4 premii III și 6 mențiuni la disciplinele: geografie, biologie, limba engleză, limba franceză, limba latină și religie.

Elevii Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” sunt pasionați și de activități STEM. Echipa de robotică a liceului ”Dragonic Force” a participat la Competiția Națională de Robotică ”First Tech Challenge”. De asemenea, două echipe ale liceului au participat la Concursul Național de Robotică ”NextLab.Tech”. În urma rezultatelor înregistrate la această competiție, Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” a obținut titlul de Roboșcoală.

„Faptul că aceste olimpiade și concursuri sunt îndrăgite de elevi, reiese din numărul mare de participanți. Un total de 50 de elevi ai liceului s-au calificat și au participat până în prezent la olimpiade județene, concursuri regionale și naționale.”, spun reprezentanții liceului.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

România se alătură Coaliției maritime multinaționale din Orientul Mijlociu

lun mart. 28 , 2022
România devine, prin Forțele Navale Române, membru al coaliției maritime multinaționale International Maritime Security Construct (IMSC), care operează în Orientul Mijlociu, în zonele strâmtorilor Hormuz și Bab el-Mandeb, pentru a asigura siguranța navigației pentru navele comerciale care tranzitează apele internaţionale ale golfurilor Aden, Oman și Persic, precum și ale Mării […]
fortele navale (2)

V-ar putea interesa și: