Medgidia: bani cash pentru elevi, tineri, bătrâni, dar și pentru balurile bobocilor. Cei care obțin 10 la Bacalaureat primesc 4.500 lei

Consilierii locali din Medgidia vor vota, mâine, acordarea de sume de bani pentru toți elevii din Medgidia. Dacă unii vor primi 50 de lei pentru a participa la serbarea de sfârșit de an școlar, cei mai merituoși vor fi recompensați cu câte 4.500 de lei.

Potrivit unui proiect de hotărâre de aprobare a modificării și completării statutului Municipiului Medgidia, susținerea elevilor din unitățile de învățământ din municipiul Medgidia se va realiza in limita bugetul aprobat astfel:

Elevii din unitățile de învățământ din municipiul Medgidia, care au obținut nota 10 la examenul de capacitate vor fi premiați cu suma de 2250 de lei, reprezentând contravaloarea a 500 euro, o diplomă de merit și un buchet de flori. Festivitatea de premiere se va realiza la sediul primăriei, cu sprijinul Serviciului de relații publice.

Elevii din unitățile de învățământ din municipiul Medgidia, care au obtinut nota 10 la examenul de bacalaureat vor fi premiați cu suma de 4500 de lei, reprezentând contravaloarea a 1000 euro, o diplomă de merit și un buchet de flori. Festivitatea de premiere se va realiza la sediul primăriei, cu sprijinul Serviciului de relații publice”.

Elevii școlilor gimnaziale din municipiul Medgidia vor fi sustinuți financiar cu suma de 50 de lei/ elev pentru participarea la manifestările organizate cu prilejul incheierii anului scolar 2017.

Elevii liceelor din municipiul Medgidia vor fi sustinuți financiar cu suma de 100 de lei/ elev pentru participarea la manifestarile organizate cu prilejul incheierii anului scolar.

De asemenea, începând cu anul școlar 2017 – 2018, liceele din municipiul Medgidia vor fi sustinute financiar pentru organizarea evenimentului „Balul Bobocilor”, în limita bugetului aprobat, cu suma de 5.000 lei/liceu.

Pe lângă elevi, se vor acorda sume de bani și tinerilor căsătoriți, dar și bătrânilor.

Tinerii cu domiciliul în municipiul Medgidia primesc la împlinirea vârstei de 18 ani, în cadrul unei festivități organizate la sediul primăriei în ultima zi lucrătoare a fiecărei luni, titlul și certificatul de cetățean al municipiului Medgidia, precum și suma de 500 de lei, în limita bugetului aprobat”.

Cuplurile cu domiciliul în municipiul Medgidia, la împlinirea vârstei de 50 de ani de căsătorie, vor fi aniversate, ocazie cu care vor primi diploma „NUNTA DE AUR”, suma de 1000 de lei și un buchet de flori.

Cuplurile cu domiciliul în municipiul Medgidia, la împlinirea vârstei de 25 de ani de căsătorie, vor fi aniversate, ocazie cu care vor primi diploma „NUNTA DE ARGINT”, suma de 500 de lei și un buchet de flori.

Cuplurile cu domiciliul în municipiul Medgidia, la oficierea primei căsătorii vor fi aniversate, ocazie cu care vor primi diploma „PROASPĂT CĂSĂTORIȚI”, suma de 1500 de lei și un buchet de flori.

Cetățenii cu domiciliul în municipiul Medgidia, la împlinirea vârstei de 100 de ani, și cei care depășesc vârsta de 100 de ani, vor fi aniversați, ocazie cu care vor primi o „DIPLOMA DE ONOARE”, suma de 1000 de lei, un tort și un buchet de flori.

Toate cheltuielile vor fi asigurate din bugetul local. Pentru acest an, bugetul Medgidiei a fost astfel făcut încât să înregistreze o pierdere de peste 500.000 de lei.

La preluarea mandatului, primarul localității, Valentin Vrabie, spunea că Primăria Medgidia ”mai are de plătit datorii până în 2028”.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Aveți ceva de spus pe tema bugetului municipiului Constanța? O puteți face vineri

Wed Mar 22 , 2017
Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, invită constănțenii la dezbaterea publică cu tema „Bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2017 al municipiului Constanța“. Dezbaterea va avea loc în data 24.03.2017, ora 16:00, în sala de ședințe “Remus Opreanu” situată în bd. Tomis nr. 51. Puteți urmări știrile Constanța 100% și […]
primaria constanta