Medgidia – ce au votat consilierii locali în cea mai recentă ședință

primaria medgidia

Consilierii locali ai municipiului Medgidia au fost convocați, pe 28 februarie, în ședința ordinară a lunii în curs, în cadrul căreia a fost votat un număr de 24 de proiecte de hotărâre.

Primul proiect de hotărâre care a întrunit votul unanim al reprezentanților Consiliului Local a fost privitor la aprobarea numărului maxim de posturi de asistenți personali ai persoanelor cu handicap grav din municipiul Medgidia, pentru anul 2022.

În continuarea ședinței au fost aprobate Regulamentul de organizare și funcționare al Serviciului de îngrijire persoane vârstnice la domiciliu și Programul anual al finanțărilor nerambursabile din fonduri publice al municipiului Medgidia, pe anul 2022, în condițiile Legii nr. 350/2005.

Punctele cu numerele 4 și 5 de pe ordinea de zi care au primit votul tuturor consilierilor locali au privit revocarea dreptului de administrare al Consiliului Județean Constanța asupra imobilului teren extravilan (Np 1853), în suprafață de 492.000 mp, imobil ce aparține domeniului public al municipiului Medgidia și a Hotărârii Consiliului Local Medgidia nr. 16/27.01.2022.

Totodată a fost votat proiectul privind actualizarea Regulamentului comisiei de evaluare și repartizare a locuințelor sociale și din fondul locativ de stat în municipiul Medgidia.

Următorul proiect de hotărâre care a trecut de votul consilierilor a privit aprobarea documentației specifice de atribuire privind delegarea gestiunii serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate în aria teritorială de competență a Municipiului Medgidia.

Consilierii prezenți la ședință au aprobat proiectul de hotărâre de trecere din domeniul public în domeniul privat al U.A.T. Medgidia a modulului de cogenerare din Centrala Termică nr. 10, având valoarea de inventar de 2.010.788,86 lei, în vederea valorificării.

În ședința ordinară a lunii ianuarie a fost votat și proiectul de hotărâre privind atestarea apartenenței la domeniul privat al municipiului Medgidia a unui imobil-teren situat pe teritoriul U.A.T. Medgidia, județul Constanța, conform Anexei la procesul-verbal al comisiei de inventariere nr. 1735/14.02.2022.

Următorul punct de pe ordinea de zi care a primit acordul consilierilor locali a privit inițierea procedurii de vânzare a imobilului teren intravilan aflat în domeniul privat al municipiului Medgidia, în suprafață de 268 mp din măsurători (244 mp din acte), având număr cadastral 105635 și înscris în C.F. nr. 105635, în condițiile art. 364 alin. (1) și (2) din Codul administrativ, aprobat prin O.U.G. nr. 57/2019, cu modificările și completările ulterioare.

Consiliul Local Municipal Medgidia a analizat și votat cu majoritate de voturi proiectul referitor la aprobarea Studiului de Fezabilitate revizuit și a indicatorilor tehnico-economici revizuiți, aferenți investițiilor propuse în municipiul Medgidia în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA S.A. Constanța în perioada 2014-2020” și includerea în bugetul local de venituri și cheltuieli a cotei de cofinanțare.

Un al proiect de hotărâre votat în cadrul ședinței ordinare a privit aprobarea listei de priorități pentru repartizarea locuințelor tip A.N.L. în municipiul Medgidia, în anul 2022.

Cu numărul treisprezece pe ordinea de zi a fost votat proiectul de hotărâre referitor la aprobarea documentației de urbanism ELABORARE P.U.Z. – REGLEMENTĂRI ZONĂ MIXTĂ, LOCUINȚE COLECTIVE CU SPAȚII COMERCIALE LA PARTER, MODIFICARE REGIM DE ÎNĂLȚIME DE LA P+3E LA P+5E RETRAS, generat de imobilul amplasat în județul Constanța, municipiul Medgidia, strada Decebal, numărul 27, identificat cu număr cadastral 103737.

Pe ordinea de zi a lunii ianuarie s-au aflat și proiectele privind modificarea H.C.L. nr. 117/29.07.2021, nr. 118/29.07.2021, nr. 119/29.07.2021, nr. 120/29.07.2021, nr. 121/29.07.2021, nr. 122/29.07.2021, nr. 123/29.07.2021 și nr. 160/30.09.2021.

Consilierii locali ai municipiului Medgidia și-au exprimat acordul pentru aprobarea documentației de urbanism ELABORARE P.U.Z. – SPAȚII COMERCIALE ȘI PRESTĂRI SERVICII, generat de imobilul amplasat în intravilanul municipiul Medgidia, județul Constanța, strada Dezrobirii, numărul 2 BIS, identificat cu număr cadastral 106560.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Teatrul de Stat Constanța, cadou de Mărțișor și 8 Martie și campanie culturală anti-război

mar mart. 1 , 2022
Pentru a marca acest început de martie, Teatrul de Stat Constanța oferă un Mărțişor  tuturor doamnelor și domnișoarelor: VINERI, 4 MARTIE, DE LA ORA 19:00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” (fostul cinema Republica) comedia romantică „DESCULȚ ÎN PARC” de Neil Simon, regia Liviu Manolache, scenografia Gina Tărășescu […]
descult in parc

V-ar putea interesa și: