UPDATE Surse. Medic din Constanța, diagnosticat cu Covid-19, în stare gravă

COMPLETARE 12 aprilie, ora 15.00. Medicul a fost transportat la Spitalul Matei Balș din București. A fost intubat, starea sa este foarte gravă.

Un medic din Constanța este internat în stare gravă, la Spitalul de Boli Infecțioase.

Potrivit unor surse bine informate, este vorba despre un bărbat care lucrează în una din secțiile medicale ale Spitalului Județean Constanța, în vârstă de peste 60 de ani.

Prognosticul este rezervat.

Ciudat este că, din câte se știe, acesta a avut două teste negative. Și nu este vorba despre teste rapide, ci de teste PCR. Surse medicale pun acest lucru pe seama modului în care se utilizează testele și se recoltează.

În Constanța mai avem un caz de medic infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre un medic de familie din zona Băneasa, despre care ministrul Sănătății a afirmat, zilele trecute, că este în stare gravă. Din informațiile noastre, acesta se află acum într-o condiție mai bună și nu mai este internat în Terapie Intensivă.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Locuitorii din Făclia, fără apă, în urma unui incendiu

Sat Apr 11 , 2020
În cursul acestei seri, în imediata apropiere a căii ferate din zona localității Făclia, comuna Anghel Saligny, a izbucnit un incendiu de vegetație care a condus la avarierea conductei principale ce asigură alimentarea cu apă a localității de la Uzina de apă Ștefan cel Mare. Conducta se afla pozată la suprafață pentru […]
raja