Medicii și asistentele de la Ambulanță au avut mult de muncă de Crăciun

ambulanta

Sute de constănțeni au mâncat și au băut de Crăciun până când au avut nevoie de ajutorul medicilor.

În perioada 25 decembrie, ora 05.00 – 26 decembrie, ora 05.00, la nivelul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost înregistrate 364 de solicitări, în tot județul Constanța. Majoritatea, mai exact 156, au fost înregistrate doar în municipiul Constanța.

Cele mai frecvente probleme pentru care oamenii au solicitat ajutor au fost afecțiunile digestive și consumul de alcool.

„Din acestea 364 de solicitări, au fost trei accidente rutiere, 58 de solicitări pentru probleme digestive și cinci solicitări pentru consum crescut de alcool. Aceste solicitări au fost efectuate cu 64 de echipaje tip B2, cu asistent și patru echipaje tip C2, cu medic”, a transmis dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sfântul Ștefan, primul care a vestit şi mărturisit credinţa în Hristos. Tradiții și obiceiuri de ziua sa

mar dec. 27 , 2022
Sfântul Ştefan, primul care a vestit şi a mărturisit credinţa în Hristos, devenind primul martir al Bisericii, este sărbătorit de creştini în a treia zi de Crăciun. Peste 500.000 de români îşi serbează astăzi onomastica. Sfântul Ştefan este considerat primul care a vestit şi a mărturisit credinţa în Iisus Hristos, […]

V-ar putea interesa și: