Melteanul și mămica

Parcarea subterană de la VIVO Constanța

Un tip care arăta de parcă și-ar fi cumpărat mașina din sudoarea pumnilor coboară nepăsător dintr-un Mercedes mare și negru. Parcase pe un loc pentru persoane cu handicap, în parcarea subterană de la VIVO, fix lângă o intrare.

Avea șlapi – nu c-ar fi ceva neapărat rău în asta.

O mămică pe care o văzusem în farmacie căutând pastile pentru fetița bolnavă pe care o lăsase acasă își căuta mașina, lăsată la ceva distanță față de intrare. Acolo erau locuri libere.

Melteanul n-a fost pedepsit de nimeni. N-a primit nicio amendă. Mămica n-a primit nicio felicitare.

E țara lor, nu a noastră, pentru că nimeni nu le face nimic.

Dacă i s-ar ridica mașina DE FIECARE DATĂ când face asta, nu o va mai face. Dacă ar fi amendat DE FIECARE DATĂ când face asta, nu o va mai face.

Pentru că nu i se întâmplă nimic, melteanul va continua să se creadă regele junglei, iar mămica se va întreba cu ce a greșit de trăiește într-o lume strâmbă.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

2 comentarii

  • Corect..

  • Candva erau civilizati cei de la Vivo, aveau un paznic in parcare care avea grija ca pe locurile alea sa ajunga doar cei care au nevoie de ele. Recent insa am vazut ca s-au meltenizat si ei, locurile pentru persoane cu handicap s-au transformat cumva in locuri VIP.

    Si partea cea mai proasta stiti care e ? .. Ca eu personal m-am obisnuit atat de mult cu faptul ca in Constanta nu mai avem reguli incat nici macar nu ma mai deranjeaza. Stiu, suna trist. Dar aici fiecare face ce vrea. Usor usor ne vom melteniza cu totii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.