Mercedes căutat de autoritățile din Italia și Cehia, descoperit de poliţiştii de frontieră din România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca Mercedes, căutat de către autoritățile din Italia și Cehia, aflat în posesia unui cetăţean român.

În ziua de 14 noiembrie 022, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 35 de ani, aflat la volanul unei platforme pe care se afla tractat un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Cehia.
În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Italia și Cehia.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 125.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Un constănțean a reclamat la Guvern și DSP lipsa căldurii în apartament. „Este un atentat la viață și sănătate!”

Tue Nov 15 , 2022
Constănțenii racordați la sistemul centralizat de încălzire ar fi trebuit să aibă căldură în apartamente din data de 12 noiembrie, dar acest lucru nu se întâmplă. Unul dintre el, Viorel Teodoriu, a reclamat acest aspect Guvernului României, dar și Direcției de Sănătate Publică, afirmând că lipsa căldurii este un „atentat […]

V-ar putea interesa și: