Mesaj emoționant al medicilor de la Spitalul Județean Constanța: „Ne luptăm, cu toată iubirea noastră, pentru că fiecare viață contează”

Astăzi, 8 noiembrie, un banner de mari dimensiuni a apărut pe clădirea Spitalului Județean de Urgență Constanța. Este un banner amplasat de medicii din unitatea sanitară prin care ne îndeamnă să ne vaccinăm.

„Ne luptăm, cu toată iubirea noastră, pentru că fiecare viață contează. Și cu toată iubirea noastră vă rugăm să vă vaccinați.”, este mesajul transmis.

Mesajul face parte dintr-o campanie pentru sănătate publica și combaterea știrilor false în marile orașe din România. În prezent se derulează în București și Constanța Vor urma Iași, Brașov și Cluj.

Vă recomandăm și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

ANAF a descoperit că firmele din Constanța și constănțenii au de plată, în plus, peste 86 milioane de lei

Mon Nov 8 , 2021
Astăzi, 08 noiembrie a.c., prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian COȘA, a convocat Colegiul Prefectural, în cadrul căruia Direcția Județeană pentru Cultură Constanța și ANAF Constanța au prezentat situațiile cu care se confruntă și rapoarte curente de activitate. Administraţia Județeană a Finanţelor Publice Constanţa a prezentat un raport al activității de Inspecție […]
anaf