Mesaj emoționat al selecționerului Spaniei pentru fetița sa, răpusă de cancer acum 3 ani: „Iubirea mea, oriunde ești, multe sărutări, te vom iubi mereu”

Antrenorul naționalei de fotbal a Spaniei, Luis Enrique, a postat un mesaj emoționant chiar în ziua meciului Spania – Germania, de la Cupa Mondială 2022.

Selecționerul Spaniei a dorit să aducă un omagiu fiicei sale, Xana, care a murit în august 2019, la vârsta de 9 ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Luis Enrique a postat mesajul în timp ce mergea pe bicicletă, o activitate care îi plăcea foarte mult fiicei sale.

„Astăzi este o zi specială. Nu doar pentru că noi jucăm cu Germania, ci de asemenea pentru că fiica mea, Xana, ar fi împlinit 13 ani. Iubirea mea, oriunde ești, multe sărutări, te vom iubi mereu”, a fost postarea lui Luis Enrique.

Fiica lui Luis Enrique a încetat din viaţă la doar 9 ani

În august 2019, fetiţa lui Luis Enrique, Xana, a încetat din viaţă la doar 9 ani, după ce s-a luptat cu cancerul timp de 5 luni.

Cu două luni înainte, selecţionerul Spaniei decidea să se retragă din funcţie, invocând motive personale. Din respect pentru el, presa nu a detaliat problemele avute și a păstrat o discreţie totală.

După eforturi mari, micuţa Xana a pierdut lupta cu boala de care suferea, iar Luis Enrique a ţinut să transmită un mesaj extrem de emoţionant.

Fiica noastră, Xana, a plecat dintre noi în această după-amiază. Vă mulţumesc pentru toate gesturile de afecţiune pe care ni le-aţi arătat în aceste luni, pentru discreţia şi înţelegerea de care aţi dat dovadă. Ţin să le mulţumesc şi medicilor de la spitalele San Joan de Deu şi Sant Pau pentru dedicaţia şi profesionalismul doctorilor şi asistentelor.

Ne va fi foarte dor de tine, Xana, dar ne vom aminti de tine în fiecare din zilele vieţilor noastre, sperând că în viitor ne vom întâlni din nou. Vei fi steaua care ne va ghida familia.

Odihneşte-te în pace, Xanita„, a fost mesajul sfâşietor al antrenorului la momentul tragediei.

Sursă foto: Instagram


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța sărbătorește 66 de ani

Dum nov. 27 , 2022
Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța sărbătorește 66 de ani de existență și performanță în educație printr-o serie de manifestări programate marți, 29 noiembrie 2022. Cu această ocazie, vor avea loc spectacole, sesiuni de referate, expoziții, mese rotunde, activități extracurriculare dedicate acestui eveniment.   Astfel, pe scena sălii de spectacole […]
colegiul regina maria

V-ar putea interesa și: