Mesaje false în numele ANAF

ANAF atenționează asupra unei noi campanii de mesaje false, transmise în numele ANAF, prin care contribuabilii sunt rugați să furnizeze informații privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societățile pe care le administrează sau la care lucrează.

Mesajele sunt transmise de pe această adresă de e-mail <anaf@m-finante.com>.

ANAF atrage atenția că această adresă de e-mail NU aparține ANAF și reiterează următoarele:

  •  nu deschideți aceste emailuri, nu dați curs unor astfel de solicitări!
  •  nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut!
  •  nu transmiteți date personale!

„Precizăm că serviciile oferite de RO e-Factura sunt accesibile prin SPV (Spațiul Privat Virtual), respectiv prin API (interfața pentru depuneri/interogări automate). În contextul obligativității sistemului informatic Ro e-Factura B2B (Business to Business) de la data de 1 ianuarie 2024, preocuparea companiilor de a se conforma este speculată de persoane rău intenționate cu scopul de a frauda sau obține informații cu caracter confidențial, astfel că vă recomandăm atenție sporită! Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.”, a transmis ANAF.

De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 031.40.39.160


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doi tineri, unchi și nepot, au murit după ce mașina în care se aflau a intrat pe contrasens într-un camion

mar ian. 30 , 2024
Doi tineri, de 16, respectiv 21 de ani, au murit arși de vii în mașină, după ce au intrat cu Golful într-un camion, pe contrasens. Ilie avea permis de conducere de numai patru luni, scrie ObservatorNews.ro. Tragedia s-a petrecut în această dimineaţă, pe DN 24, în dreptul localităţii Ţepu. Într-o curbă, pe […]

V-ar putea interesa și: