Mesajul deputatului USR Stelian Ion cu ocazia Centenarului

ion stelian, usr
Stelian Cristian Ion, președinte USR Constanța

„Puțini oameni au norocul să trăiască momente definitorii pentru istoria țării lor. Noi suntem norocoșii care trăiesc în aceste zile 100 de ani de Românie. Nu e puțin lucru. Avem acum, în 2018, o istorie de 100 de ani cu care ne putem mândri și tot acum avem o nevoie uriașă de implicare pentru un viitor mai bun, un viitor în Europa.

De acest Centenar putem fi mândri că, de la om la om, noi, cetățenii, am reușit să strângem vara aceasta un milion de semnături pentru campania ră Penali în Funcții Publice. România Centenară s-a unit în jurul ideii #Farapenali, ceea ce este mai mult decât succesul USR – cel mai important este că reprezintă succesul societății care a transmis un mesaj foarte clar: că oamenii s-au săturat de corupție și nu mai vor politicieni care fură. Indiferent ce se va întâmpla mai departe, românii în an Centenar au transmis acest mesaj, clar și răspicat.

România trebuie să înceapă să transmită din nou încredere cetățenilor săi. Nu doar români, dar și maghiari, rromi și alte minorități din țară care își doresc aceleași lucruri. Oamenii au nevoie de motive să rămână în țară și să aibă încredere în România: încredere că pot să își întemeieze o familie căreia statul îi oferă șansa la educație, sănătate, stabilitate și prosperitate; încredere că pot să își construiască o afacere și să o crească într-un mediu stabil, într-un cadru legislativ clar, care oferă oportunități și asigurări, încredere că pot să își exprime părerile și opiniile pașnic, fără să fie agresați și gazați nejustificat.

România trebuie reconstruită, iar prima cărămidă în această fundație este acceptarea faptului că politica este despre noi toți și dacă nu ne implicăm, direct și asumat, nu se va întâmpla o magie. România are nevoie acum de implicarea noastră, români, maghiari, rromi și alte minorități, de efortul nostru comun pentru a avea o țară europeană și unită. Trăim de 100 de ani împreună, haideți să construim viitorul împreună. Nu mai stați deoparte!

La mulți ani, România!”

Stelian Ion, deputat USR

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Incident la parada de 1 Decembrie VIDEO

Sat Dec 1 , 2018
Incident la parada de 1 Decembrie organizată în Constanța. O doamnă din dispozitivul paradei a leșinat în timpul ceremoniei. A fost scoasă pe brațe de organizatori, iar o ambulanță militară a intervenit imediat pentru a-i acorda primul ajutor. O altă persoană a leșinat, câteva minute mai târziu. Cele două sunt […]