Mesajul directorului CMSN cu ocazia Zilei Pământului

Mâine, 30 martie, sărbătorim Ziua Pământului. Cu această ocazie, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, dr. Adrian Bîlbă, a transmis un mesaj, înaintea unei reprezentații la Delfinariu.

„Nu serbăm o planetă, este ziua casei noastre”, este concluzia acestuia.

Vă invităm să urmăriți mai jos tot mesajul.

Sursă foto: NASA.gov


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

MAMAIA Pe locul unde se va construi un bloc de 8 etaje era un frumos spațiu verde

vin mart. 29 , 2019
Consilierii locali PSD Constanța au votat, în cea mai recentă ședință de consiliu, construirea unui hotel de opt etaje în Mamaia. E posibil să aibă mai mult în final, se poate cere legal supraînălțarea cu 20%. Cot la cot cu PSD au votat consilierii PMP Constanța. La un alt proiect, […]

V-ar putea interesa și: