Mesajul emoționant al doctorului Stoian, la care era programat doctorul Loghin, chiar în ziua în care a murit

dr. florian stoian
Dr. Florian Stoian

Azi, în ziua în care a decedat, doctorul Victor Loghin își programase un consult la un renumit medic specialist: doctorul Florian Stoian.

Acesta a povestit, pe site-ul său, FlorianStoian.com, cum un număr necunoscut l-a sunat și i-a spus că omul pe care îl aștepta nu va mai veni.

Clipe cumplite.

„Îi pusesem de o parte o îmbrățișare și multe încurajări, speranțe și îl așteptam cu ecograful pornit. Scriam și semnam niște hârtii și mă gândeam la dânsul. Sentimentul că ai pe pat un coleg medic e unul care te face să vezi altfel viața, l-am trăit și îl percep mereu altfel. La ora 13.30 se aprinde ecranul telefonului ce era pe silențios, un număr necunoscut… Am răspuns. M-a anunțat ca omul care se credea de neinvins și pe care îl așteptăm, nu va mai veni!

Așa e viața noastră a tuturor, o adiere, o tresărire de-o clipă a anilor ce au fost și care nu știi dacă vor veni!
Acest crâmpei de viață mă va urmări mereu. Și iată, se demonstrează încă și încă odată că merită să te bucuri de viață la maxim, clipă de clipă, pentru că moartea poate veni oricând!

Rămas bun domnule doctor, drum lin, aveți grijă acolo sus de vertijurile îngerilor, de ciocanul, nicovala și scărița din urechile celor ce păzesc poarta Raiului, bateți acolo tare și veți vedea că nervii acustico-vestibulari sunt întregi!

Dumnezeu să îl odihnească și să îl aibă în pază!”, a scris doctorul Stoian.

Toate gândurile doctorului Stoian le puteți citi la dumnealui pe site (click AICI).

Doctorul Victor Loghin a murit în urma unui infarct. A fost unul dintre cei mai respectați și iubiți medici din România.energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ordonanța militară nr. 11. Ministrul Vela: „Fiecare sunteți un erou”. Marinarii nu trebuie să stea în carantină. Ce urmează

Mon May 11 , 2020
Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a anunțat o nouă ordonanţă militară, numărul 11. „Am emis Ordonanţa Militară 11din 11 mai 2020, care reglează unele aspecte ce ţin de continuarea unor măsuri adoptate anterior. Primul punct este legat de suspendarea zborurilor către şi dinspre Spania, care este valabilă până în 14 […]
marcel vela