Mesajul emoționant al ISU Dobrogea, după moartea inspectorului șef Daniel Popa, răpus de Covid-19

daniel popa isu

ISU Dobrogea a transmis un mesaj emoționant după moartea inspectorului șef Daniel Popa, răpus de Covid-19.

Îl puteți citi mai jos, în întregime.

„38 de ani,  2 luni și  11 zile în slujba Patriei!

Miercuri, 4 noiembrie 2020, comandantul nostru, inspectorul șef colonel Popa Daniel Gheorghe, a plecat să fie comandantul batalionului de pompieri din cer!

Colonelul Popa Daniel Gheorghe a avut o sete de cunoaștere cum rar întâlnești, fiind preocupat în mod continuu de autoperfecționare. A condus această instituție după principiile sale de viață, dorind în mod constant îmbunătățirea serviciilor pe care ISU Dobrogea le oferă cetățenilor județului, neabdicând nici un moment de la principiul corectitudinii. Ca și pompier și-a făcut cu cinste, pricepere şi devotament datoria şi a manifestat grijă faţă de colegii săi. Nu se pot uita calităţile sale de militar şi nici calităţile umane, apropierea de oameni, calmul cu care rezolva problemele apărute şi spiritul de solidaritate faţă de cei cu care a lucrat. Dedicat trup și suflet meseriei, a reușit să imprime această atitudine și organizației, solicitându-ne să punem în permanență pe primul plan CETĂȚEANUL și obligația noastră de a-i asigura securitatea în domeniul situațiilor de urgență. 

Colonelul Popa Daniel Gheorghe a fost un patriot și DA, a iubit țara aceasta și meseria de salvator. Acesta a fost colonelul Popa Daniel Gheorghe  !

Domnul colonel  s-a născut la data de  25 iunie 1963 în sat Armășești, comuna Cernișoara, județul Vâlcea și  a urmat cursurile  Liceului Industrial Mecanic din Râmnicu Vâlcea pe care le-a absolvit în 1981, cu diplomă de bacalaureat.Ulterior, a urmat cursurile Școlii Militare de Ofițeri Pompieri București, pe care a absolvit-o cu rezultate foarte bune în 1985, fiind repartizat la Grupul de Pompieri al județului Călărași, unde a ocupat funcția de  Inspector principal II. Începând din august 1998, până în septembrie 2001 a ocupat functia de Şef de stat major Grupul de Pompieri „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi. Începând din 15 septembrie 2001, până in 14 iulie 2016 a ocupat funcția de Inspector şef II la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi. Din 15 iulie 2016 până în prezent  a fost  Inspector şef I al  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa.

GRADE:

 • 1985-locotenent
 • 1989-locotenent major
 • 1994-căpitan
 • 1999-maior
 • 2002- locotenent colonel
 • 2005-colonel

DECORAȚII:

 • 2000-Semn Onorific În serviciul patriei pentru 15 ani
 • 2006-Bărbăție și credință
 • 2010-Semn onorific în Serviciul patriei pentru 25 ani
 • 2012-Bărbăție și credință în grad de  Comandor
 • 2014-Plachetă onorifică
 • 2019-Emblemă de merit Acțiuni umanitare
 • 2020-Distincție de serviciu

Drum lin, domnule comandant!”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii constănțeni au dat amenzi de 23.000 lei celor care nu purtau măști de protecție

mie nov. 4 , 2020
Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, poliţişti din cadrul Poliției municipiului Constanța (Secțiile de poliție urbană și Secțiile 1 și 2 Rurală Constanța) au desfășurat, în cursul zilei de ieri, activități de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri […]
politisti

V-ar putea interesa și: