Mesajul ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, de Ziua Mondială a Sănătății

ziua mondiala a sanatatii

Astăzi, 7 aprilie, este Ziua Mondială a Sănătății. Cu această ocazie, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a transmis un gând de apreciere și încredere colegilor mei de breaslă, medicilor, asistenţilor medicali, infirmierilor pentru efortul depus în asigurarea asistenţei medicale, precum şi pentru celelalte categorii de personal care lucrează în unităţile sanitare, serviciile de ambulanță, direcțiile de sănătate publică, Ministerul Sănătății şi care fac posibilă funcţionarea acestora în aceste zile în care cu toții sunt greu încercați.

„Este cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioadă, dar am convingerea că împreună vom trece și peste această provocare. Personalul din sistem a știut să se mobilizeze și să își adune forțele atunci când a fost nevoie. Știm să ne ne onorăm meseria!

Anul acesta salutăm activitatea asistenților medicali și moașelor și vreau să subliniez rolul vital pe care aceștia îl joacă în menținerea sănătății cetățenilor noștri, în special în acest timp.

Ne dorim deschiderea sistemului sanitar românesc către lume. Considerăm că pacienții români trebuie să fie în centrul sistemului și au dreptul la tratamente de ultimă generație la fel ca cele asigurate pacienților din Europa, iar cadrele medicale merită condiții de lucru, similare cu cele asigurate în țările dezvoltate ale lumii.

Facem eforturi constante pentru a atinge aceste deziderate, umăr la umăr- autorități și societate.”

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FPTR: Rata șomajului în hotelurile și restaurantele din România a ajuns deja la 60%

Tue Apr 7 , 2020
Criza cauzată de epidemia de coronavirus, care a dus la instituirea stării de urgență pe teritoriul României, a paralizat activitățile din turism, aceasta fiind ramura de activitate cea mai afectată, prima care a intrat în criză și ultima care va ieși din ea. Astfel, rata somajul în hoteluri și restaurante […]
plaje pregătiri litoral