Mesajul preşedintelui Uniunii Democrate Turce din România, Fedbi Osman, cu prilejul Sărbătorii Ramazan

Fedbi Osman

Sărbătorim  în perioada 13-15 mai, încheierea Lunii Sfinte Ramazan, luna iertării şi a milosteniei, perioadă de 30 de zile petrecută în post şi rugăciune. Luna Ramazan ne aduce mereu nouă, musulmanilor, bucurie în suflete deoarece este luna revelării Coranului şi a primenirii spirituale.

În acest an, din cauza condiţiilor impuse de starea de alertă, UDTR a organizat cine de iftar la sucursalele unde incidenţa cumulată a cazurilor de infectare cu Covid 19 a permis acest lucru, cu un număr redus de participanţi, păstrând normele igienico-sanitare pentru a preveni răspândirea virusului Sars CoV 2. Sperăm că vaccinarea ne va ajuta pe toţi să depăşim cu bine această perioadă de distanţare socială şi să ne reîntoarcem cât mai repede la activităţile noastre, de promovare a valorilor identitare, la care să participe cât mai mulţi etnici turci.

Cu speranţa că cele 3 zile de sărbătoare vă vor aduce bucurie în suflet, înţelegere, tihnă şi bunăstare în familie, vă doresc dragi etnici turci: Sărbători fericite! Ramazan Bayramınız mübarek olsun!

Preşedinte UDTR, ing. Fedbi Osman

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.