Meșterul Manole s-a angajat la Confort Urban Constanța

La fel ca în legenda meșterului Manole, lucrările efectuate de cei de la Confort Urban au tendința să se strice. E drept, nu de pe o zi pe alta, ci de la un anotimp la altul.

Scriam, în iunie anul trecut, de o asfaltare de mântuială făcută de societatea comercială aflată în subordinea Consiliului Municipal Constanța, pe strada Constantin Bobescu. Pe o porțiune a străzii, cea dinspre Inel II, când s-a asfaltat nu s-a mai făcut niciun fel de infrastructură, ci pur și simplu s-a turnat asfalt. Așa se face că, la câteva luni, acesta e plin de cratere.

Iată o imagine surprinsă azi.

Asta ar fi cea mai mică problemă. Trotuarele (sau așa-zisele trotuare) pe care le-a construit societatea pe stradă sunt, de fapt, niște mormane de pietriș, care a fost luat de apă, lăsând în urmă gropi adânci. Asta în cazul fericit în care există astfel de pietriș și nu vorbim de pământ.

Vă recomandăm și: ”Dorel” de Constanța. Au vrut să asfalteze în mijlocul gerului, dar le-a înghețat asfaltul. Explicațiile companiei


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Next Post

Doi frați au plecat împreună pe cealaltă lume. Unul din ei, de 20 de ani, urma să se căsătorească

mar ian. 11 , 2022
Doi frați au fost găsiți fără suflare în propria baie. Cumplita tragedie care a lovit o familie din localitatea Plopeni a judeţului Suceava a marcat întreaga comunitate locală. Cei doi tineri care au fost găsiţi morţi în baia locuinţei, în seara zilei de luni, 10 ianuarie, aveau mulţi prieteni.  Filip, […]

V-ar putea interesa și: