Meteorologii au anunțat instabilitate atmosferică în cea mai mare parte a ţării, inclusiv în Constanța

Meteorologii ai anunțat instabilitate atmosferică în cea mai mare parte a ţării, inclusiv în Constanța

Meteorologii au anunțat instabilitate atmosferică în cea mai mare parte a ţării, inclusiv în Constanța și Tulcea, începând de luni, de la ora 11:00 până la ora 22:00.

Conform ANM, de la ora 11:00 până la ora 22:00, se va manifesta instabilitate atmosferică temporar accentuată şi vor fi ploi însemnate cantitativ.

„La munte, în Dobrogea, local în Muntenia, Transilvania, Moldova, Maramureş şi nordul Olteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi pe alocuri vijelii şi grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi 25…40 l/mp şi pe arii restrânse 50…70 l/mp”, precizează meteorologii.

În acelaşi interval, în Bucureşti, vor fi perioade în care vor mai fi posibile averse care să cumuleze 5…10 l/mp şi izolat 15 l/mp. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Arhiepiscopia Tomisului așteaptă explicații oficiale după ce organizatorii Zilei Marinei i-au tăiat microfonului lui IPS Teodosie

Mon Aug 15 , 2022
Slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului la Ziua Marinei, în portul militar Constanța, a fost întreruptă de organizatori şi a fost dat cuvântul şefului Statului Major al Forţelor Navale, Mihai Panait. „Referitor la incidentul tăierii microfonului în timpul slujbei IPS Teodosie, Arhiepiscopia Tomisului consideră că este un gest fără precedent și […]
IPS Teodosie Ziua Marinei 2022 Constanta (1)