METRO Constanța 1 împlinește 15 ani

METRO Cash & Carry Constanța 1, magazin situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, sărbătorește anul acesta 15 ani de existență. Deschis în aprilie 2000, METRO Constanța 1 se numără printre primele magazine inaugurate de companie de la intrarea sa pe piața românească.

La un anumit moment dat, a fost magazinul cu cele mai mari vânzări pe metru pătrat din toată rețeaua Metro din lume. După apariția concurenților pe piața locală (Selgros, Carrefour, Auchan, etc), magazinul a pierdut constant din clienți.

În Constanța, compania își deservește clienții prin două magazine cash&carry, cel de-al doilea aniversând, în decembrie 2015, 11 ani de existență.

,,Produsele de calitate, serviciile de un înalt standard, precum și suportul acordat de către magazinul METRO Constanța 1 în dezvoltarea afacerii noastre în cei 15 ani de colaborare, au transformat relația noastră într-un parteneriat de succes bazat pe încredere și profesionalism”, a declarat Gabriel Bajdechi, Administrator Restaurant Integra din Constanța.

“Succesul nostru este măsurat prin succesul clienților noștri. Mai mult decât oriunde în comerț, segmentul cash & carry este cel al relațiilor profesionale și al încrederii, spune Gilles Roudy, Director General METRO Cash & Carry România. „Noua poziționare anunțată anul trecut cu ocazia aniversării a cinci decenii de existență la nivel internațional indică principala zonă de interes pentru METRO: parteneriatele pe termen lung și bazate pe încredere cu clienții, partenerii, furnizorii și angajații noștri. Vrem să fim cel mai bun partener al afacerilor independente, fie că vorbim despre start up-uri, afaceri în creștere sau business-uri mature, cu o nevoie de consolidare.”

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Negip Hagi Fazîl, erou național al tătarilor, comemorat de UDTTMR

Sun Apr 19 , 2015
La împlinirea a 109 ani de la nașterea eroului tătar Negip Hagi Fazîl, la sediul central al UDTTMR a avut loc, vineri, 17 aprilie, o activitate comemorativă. Au participat membre ale Organizației de Femei a filialei UDTTMR Constanța, dar și tineri din cadrul celor două ligi nou înființate în cadrul […]