Michael Omoh va juca pentru Farul Constanța

Jucătorul Michael Omoh va evolua din această iarnă la clubul Farul Constanța. Contractul dintre părți va fi pentru o perioadă de 1 an și 6 luni.

În vârstă de 30 de ani, nigerianul Omoh evoluează ca mijlocaș stânga sau aripă stânga și în luna decembrie a anului trecut s-a clasat pe primul loc în clasamentul celor mai buni dribleuri din Liga 1 conform studiului realizat de CIES Football Observatory.

În cariera sa a mai evoluat în campionatul Suediei pentru Ostersund, Orebro sau Mjallby, în Israel pentru Hapoel Kfar Saba și Maccabi Ahi Nazareth, dar și în campionatul României pentru Politehnica Iași (ianuarie – august 2020) și Academica Clinceni (iulie – decembrie 2021).

După ce a efectuat primul antrenament alături de noii colegi, Michael Omoh a oferit și primele declarații în tricoul alb-albastru al Farului.

Vă recomandăm și:

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Aproape 5.000 de cazuri noi de covid

Wed Jan 5 , 2022
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat miercuri 4.893 de noi infectări cu coronavirus, o creștere de aproape 1.000 de cazuri față de ziua anterioară. Au fost confirmate și 30 de decese COVID, 24 dintre ele în ultimele 24 de ore și șase în perioada anterioară. Numărul testelor, al pacienților ATI […]