Micii cicliști ai CS Medgidia, pe podium la Cupa României de Șosea

Copiii de la secția de ciclism a Clubului Sportiv Medgidia cuceresc în continuare podiumuri la etapele din Cupa României de Șosea.

Recent, la „Cupa Marghita”, din județul Bihor, Daria Moldoveanu a bifat iar locul 1 la categoria 11-12 ani.

Din spatele ei a venit Mara Moldoveanu care s-a clasat pe 3, la grupa de vârstă 9-10 ani. Lucas Dumitrache a terminat pe 4 la 11-12 ani, în timp ce Ildar Iusein a obținut locul 6, la categoria 9-10 ani.

„Cupa Marghita” reprezintă cea de-a 4-a etapă din Cupa României de Șosea pentru Copii.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un polițist s-a stins din viață la numai 37 de ani

joi aug. 31 , 2023
Poliția Română a anunțat o tragedie. Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit, familist convins și prieten adevărat. Un astfel de om este Mădălin Ionuț, om cu dovedită credință în Dumnezeu, care a rânduit să îl ia de lângă semenii săi, la vârsta […]

V-ar putea interesa și: