Microrezervația din Constanța se pregătește de iarnă

Conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța (CMSN) a derulat o amplă acțiune de reabilitare a adăposturilor pentru animale și păsări din cadrul secției Microrezervație.

Astfel de lucrări au fost demarate în urmă cu câteva săptămâni.

Acestea au loc în fiecare an, deoarece animalele și păsările trebuie să fie adăpostite în sezonul rece. Totodată, au fost reabilitate, de curând, adăposturile păsărilor nandu. În urma furtunii ce a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, adăpostul acestora fusese distrus.

„Acum câteva săptămâni a fost o furtună destul de mare în Constanța, ceea ce a determinat avarierea a 50% a unui adăpost al păsărilor nandu. Noi am reușit să îl reparăm cu forțe proprii, alături de colegii noștri. Acum este în perfectă stare de funcționare”, au declarat reprezentanţii CMSN Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Teroare în Istanbul. Șase morți, peste 50 de răniți în urma explozii pe un bulevard pietonal

Dum nov. 13 , 2022
O explozie puternică a avut loc, duminică, pe celebrul bulevard pietonal Istiklal din Istanbul. Guvernatorul Istanbulului, Ali Yerlikaya, a anunţat că în urma exploziei au murit șase oameni şi au fost răniţi 58. Acesta a precizat că explozia a avut loc aproximativ la ora locală 16.20. Imagini au fost postate […]

V-ar putea interesa și: